این ویژگیها از طریق آزمایشگاه داخلی جدید یوتیوب در دسترس عموم قرار خواهند گرفت. چتبات در هفتههای آینده منتشر خواهد شد و ابزار خلاصهسازی موضوعات فقط برای گروهی از کاربران که از طریق وبسایت ثبتنام کردهاند، قابل آزمایش است.
یوتیوب توضیح داده است که پاسخهای ارائه شده توسط چتبات از طریق مدلهای زبانی پیشرفته تولید خواهند شد. این مدلها از اطلاعات یوتیوب و اینترنت بهرهمند شده و به بینندگان کمک میکنند تا محتوای ویدیویی که در حال تماشای آن هستند را بهتر درک کنند.
کاربران میتوانند از چتبات یوتیوب سوالاتی دربارهی ویدیو بپرسند یا از این ابزار برای درخواست تماشای محتوای مشابه استفاده کنند. این گفتوگوها همزمان با پخش ویدیو انجام میشوند تا تجربه تماشای ویدیویی بدون وقفهای ارائه شود.
ابتدا، این ویژگی تنها در آمریکا و بر روی دستگاههای اندرویدی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت و فقط اعضای یوتیوب پریمیوم میتوانند در این آزمایش شرکت کنند. همچنین، این ویژگی فعلاً بر روی تعداد محدودی از ویدیوها اجرا میشود و تنها به زبان انگلیسی در دسترس خواهد بود.
با این گام، یوتیوب نشان میدهد که از هوش مصنوعی بهرهمندی که در محصولات خود قرار داده است، به شکلهای نوآورانهتری همچون ایجاد تجربه کاربری بهتر و بهرهمندی از نظرات کاربران استفاده میکند.
ویژگیهای هوش مصنوعی که به YouTube Studio اضافه شدهاند، به تولیدکنندگان محتوا در پیدا کردن موسیقی مناسب یا صداگذاری برای ویدیوها کمک میکنند. اخیراً YouTube Music نیز پلیلیستهایی را معرفی کرده است که توسط هوش مصنوعی تولید شدهاند. یوتیوب پیشتر با خلاصهسازی ویدیوها و ایجاد آزمونهای مبتنی بر ویدیوهای آموزشی، از قابلیتهای هوش مصنوعی بهرهبرداری کرده بود.
یوتیوب به پلتفرم ویدیوهای کوتاه خود ویژگی جدیدی به نام “صفحهی رویایی” (Dream Screen) افزوده است که به کاربران این امکان را میدهد از ابزارهای هوش مصنوعی برای ایجاد ویدیوها یا تصاویر پسزمینه استفاده کنند. در این ویژگی، کاربر میتواند آنچه را میخواهد ببیند را تایپ کند و سپس ویدیو یا تصویر مورد نظر بلافاصله روی صفحه نمایش ظاهر میشود. نیل موهان، مدیرعامل یوتیوب، در یک رویداد زنده به نام “ساخت یوتیوب” توضیح داد که این ویژگی به صورت آزمایشی معرفی شده و ممکن است در نسخه نهایی تغییر کند. برای جمعآوری بازخوردها، ابتدا این ویژگی با دسترسی محدود ارائه شده است.
نظرات کاربران