مجله سیمدخت
0

ردیاب هوشمند اپل، سارقان خودرو را به دام می‌اندازد

ردیاب هوشمند اپل، سارقان خودرو را به دام می‌اندازد
بازدید 63

وقتی اپل ردیاب‌های ایرتگ را برای جلوگیری از سرقت وسایل شخصی عرضه می‌کرد، احتمالاً به فکرش نمی‌رسید که روزی محصولش مورد توجه پلیس قرار بگیرد. واشنگتن دی‌سی، پایتخت ایالات متحده، اخیراً به عنوان آخرین شهری در راستای مقابله با سرقت‌های گسترده خودروها، اقدام به نصب ایرتگ‌های اپل در خودروها کرده است. موریِل باوزر، شهردار دی‌سی، برنامه‌ای جدید را برای توزیع این ردیاب‌های رایگان در بین ساکنان محله‌های با نرخ بالای سرقت وسایل نقلیه معرفی کرده است.

به گزارش وبسایت DCIST، پلیس در این ماه به ساکنان کمک می‌کند تا ردیاب‌های ۳۰ دلاری اپل را در خودروهای خود نصب کنند. با این کار، حتی در صورت وقوع سرقت، مالکان می‌توانند با اجرای برنامه‌ی Find My روی گوشی‌های آیفون یا تبلت‌های آیپد خود، مکان لحظه‌به‌لحظه‌ی ایرتگ را دنبال کنند و مأموران قانون را برای دستگیری سارق فراخوانی کنند.

با افزایش ۱۰۱ درصدی سرقت وسایل نقلیه‌ی موتوری در سال جاری، پلیس دی‌سی امیدوار است که از تاکتیک جدید استفاده از ردیاب‌های سکه‌مانند اپل، به دستگیری سارقان کارکشته‌ای که به چندین فقره دزدی متهم‌اند، منجر شود.

البته این ایده برای اولین بار نیست که به ذهن مسئولان حفاظت از جان و مال مردم می‌رسد. پیش‌تر در شهر نیویورک که خود شاهد افزایش ۱۳ درصدی سرقت خودرو در سال جاری بوده است، برنامه‌ای مشابه آغاز شده بود.

اریک آدامز، شهردار نیویورک، پس از اینکه در اوایل ماه آوریل ۵۰۰ ایرتگ اهدایی را به ساکنان محله‌ی برانکس این شهر داد، اظهار کرد: «قرن بیست‌ویکم نیازمند پلیسی با دیدگاه قرن بیست‌ویکمی است.»

باید به یاد داشت که ایرتگ‌ها هم محدودیت‌هایی دارند. این ردیاب‌ها به‌طور خاص برای جلوگیری از استفاده مجرمانه طراحی شده‌اند. زمانی که از صاحب خود جدا می‌شوند، صدای هشدار آن‌ها در یک بازه زمانی معین، معمولاً بین ۸ تا ۲۴ ساعت، بلند می‌شود. این اقدام باعث می‌شود که سارقان از اینکه تحت تعقیب قرار دارند آگاه شوند.

پایتخت ایالات متحده در حال حاضر نه تنها درحال بررسی استفاده از ردیاب‌های مذکور است، بلکه اقدامات دیگری نیز را برای مقابله با افزایش سرقت خودروهای هیوندای و کیا در نظر گرفته است. این خودروها به دلیل آسیب‌پذیری‌های امنیتی به اهداف موردعلاقه‌ی دزدان خودرو تبدیل شده‌اند. از جمله اقدامات اینجا این است که مسئولان مربوطه قفل فرمان رایگان و “کلینیک‌های ضدسرقت” را به مدل‌های آسیب‌پذیر این خودروها ارائه داده‌اند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *