در ماه اکتبر، شیائومی موفق به کسب امتیاز فوقالعادهای در بنچمارک AnTuTu شده و خود را به بالاترین رتبه در جدول قرار داده است. این شرکت به تازگی گوشیهای سری شیائومی ۱۴ را در دو مدل استاندارد و پرو معرفی کرده است، هر دو مجهز به تراشهی قدرتمند اسنپدراگون ۸ نسل ۳. این گوشیها در بنچمارک AnTuTu امتیازات بسیار خوبی کسب کردهاند.
تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ به مدت طولانی در بنچمارک AnTuTu در صدر قرار داشت، اما حالا کوالکام موفق به طراحی پردازندهای قدرتمندتر کرده است که جایگاه اول را به دست آورده است. شیائومی ۱۴ در آزمایشات انجامشده در بنچمارک AnTuTu امتیاز عالی ۱٫۹۹۷٫۴۲۷ را کسب کرده است، مخصوصاً در مدلی که دارای ۱۶ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی است.
گوشی شیائومی ۱۴ پرو همچنین از پردازندهی مشابهی استفاده کرده و با همین ترکیب سختافزاری نتوانست امتیاز ۱٫۹۸۵٫۰۱۴ را کسب کند. این امتیاز کمی کمتر از مدل استاندارد است، اما باز هم از نظر کاربری تجربهای مناسب ارائه میدهد. به این ترتیب، شیائومی ۱۴ توانسته حدود ۲۰٪ سریعتر از وانپلاس ایس ۲ پرو عمل کند. وانپلاس تا قبل از اکتبر توانست با تراشهی اسنپدراگون ۸ نسل ۲ در صدر جدول قرار داشته باشد.
پردازنده اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ با ارتقاءهای اساسی در عملکرد، در میان میانردههای دیگر، جایگاه برتری را کسب کرده و عملکردی بینظیر ارائه داده است. این تراشه در گوشیهایی نظیر ریلمی GT نئو ۵ SE و ردمی نوت ۱۲ توربو بهکار گرفته شده است و امتیازی نزدیک به ۱٫۱۵۴٫۰۰۰ را در بنچمارک کسب کرده است. یکی از دلایل اصلی این امتیاز بالا، استفاده از هستههای قدرتمند چون Cortex-X2 با فرکانس ۲٫۹۱ گیگاهرتز، سه هسته Cortex-A710 با فرکانس ۲٫۴۹ گیگاهرتز و چهار هسته از نوع Cortex-A510 است. این ترکیب عملاً این تراشه را به یک تراشه پرچمدار تبدیل کرده است.
تراشههای میانرده دیگر اعمال شده، از جمله دایمنسیتی ۸۲۰۰ و ۸۱۰۰، ممکن است در سرعت با اسنپدراگون ۷ پلاس نسل ۲ همتا نباشند، اما به دلیل کممصرف بودن انرژی، این تراشهها ارائه عملکرد پایدار و بینظیری دارند. همچنین، قیمت مناسب آنها ارزش خرید گوشیهای مجهز به این تراشهها را به دوچندان افزایش میدهد.
نظرات کاربران