مجله سیمدخت
0

کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن

کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن
بازدید 93

فرش‌ها و منسوجات ایرانی از قرون گذشته در سرتاسر جهان و منطقهٔ خاورمیانه به عنوان نمادهای شناخته شده‌اند و نقش بسیار مهمی را در حوزه‌های معماری و مد ایفا کرده‌اند. در گذشته، فرش‌های ایرانی به عنوان نمادی از جایگاه و ثروت طبقه مرفه جامعه در نظر گرفته می‌شدند، که این امر باعث تمایل فراوان مردم به استفاده از این نوع فرش‌ها می‌شد. در دورهٔ صفوی، به دلیل قراردادهایی که شاه عباس با اروپا امضا می‌کرد، بخش قابل توجهی از فرهنگ و هنر فارسی از جمله فرش‌های ایرانی با طرح‌هایی مانند بته جقه، به خارج از کشور صادر می‌شد.

به گفته دکتر Aimée Froom متخصص موزه‌دار هنرهای جهان اسلام در موزه هنرهای زیبا هیوستون، صنعت تولید فرش در دوران حکومت شاه عباس صفوی  رونق گرفت. یکی از نمادهای مشهور فرش‌های ایرانی، طرح بته جقه است که به حدود ۲۵۰۰ سال پیش برمی‌گردد. این طرح که از یک الگوی زرتشتی با مفهوم زندگی و ابدیت الهام گرفته شده است، در موارد دیگر نیز مانند لباس‌ها، شال‌ها و روسری‌ها به انگلستان صادر می‌شد. اولین ظهور این طرح‌ها در صنعت مد غرب، به خصوص در کروات‌ها و دستمال‌های گردن مردانه بود. اما با گذر زمان، به‌ویژه در دهه ۶۰ میلادی، نقوش و حتی بافت فرش وارد صنعت تولید پوشاک گردید.

در این بین طراحان و برندهای مطرح لباس نیز از این محصول بهره برده و ترکیب های خیره کننده و پر طرفداری را به بازار پوشاک ارایه کرده اند. از آن جمله می توان به Ralph Lauren آمریکایی، Saint Laurent بلژیکی، Just Cavalli ایتالیایی، Vicky Brago-Mitchell اشاره کرد که از طرح فرش در فشن سودآوری کرده اند. در این بین خلاقیت هنرمند آمریکایی مایکل کندی در خلق و تولید پوشاک و کفش و کسب سود فراوان بسیار قابل توجه است.

مایکل کندی، تاجر فرش اهل آمریکا، با ادغام هنر فشن و زیبایی فرش‌های ایرانی، توانسته است کسب و کار خود را به شکلی نوآورانه تغییر دهد و او موفقیت حاصل، او را مدیون فرش‌های ایرانی مدیون می‌داند. مایکل حدود ۱۵ سال است که به عنوان یک تاجر فرش در این حوزه فعالیت دارد، او در ۳ سال گذشته، با ترکیب هنری بین فرش‌های اصیل ایرانی و محصولاتی نظیر صندل، کفش، و سایر لوازم، عنوان “کینگ کندی” را بر اساس ایده‌ی خلاقانه و نوآورانه‌اش ابداع کرده است. قیمت‌گذاری محصولات او که از فرش ایرانی بهره می‌برد، از ۳۷۵ دلار شروع شده و تا ۱۴۵۰۰ دلار ادامه دارد.

مایکل توضیح می‌دهد که در آغاز، شروع به عکس گرفتن از فرش‌های کرد و سپس این تصاویر را در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک می‌گذاشت، همین کار باعث جلب توجه مخاطبان و ایجاد سوالاتی درباره این آثار شد. پس از آن، تصمیم گرفت قسمت‌هایی از فرش‌های مختلف را بر روی کفش، صندل، و قطعات دیگر نصب کند. این فعالیت به گونه‌ای پیش رفت که او توانست قطعاتی را برای برندهای معتبری مانند رالف لورن، کلاب موناکو، و برتون طراحی و تولید کند.

به نظر من، بهترین کاری که تاکنون انجام داده‌ام، صندلی‌هایی هستند که از فرش ایرانی ساخته شده‌اند. فرش‌های ایرانی از ضخامت و زیبایی بسیار ویژه‌ای برخوردارند. از دیدگاه من، این فرش‌ها علاوه بر زیبایی، دارای مقاومت زیادی نیز هستند و به همین دلیل چند جلیقه نیز با استفاده از آنها را طراحی و ساخته‌ام.کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن کسب ثروت هنرمند آمریکایی با کمک ترکیب خارق العاده فرش و فشن

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *