این روزها موکتها یکی از پرطرفدارترین انواع کفپوش اداری محسوب میشوند که شرایط بسیار ایدهآلی را برای یک محیط کاری به وجود میآورند. اما نکتهای که در مورد هر نوع کفپوشی مطرح میشود این است که نحوه نظافت آنها به چه شکل است. موکت اداری نظافت بسیار آسانی دارد و همچنین به آسانی نیز قابل شستشو است. تنها نیاز است که برخی نکات را در زمان شستشوی این کفپوش رعایت نموده تا دوباره مانند روز اول تمیز و زیبا شوند.
اگر شما نیز قصد خرید موکت از کارخانه را داشته و هنوز در رابطه با مواردی چون شستشوی این کفپوش نگران هستید با ما همراه باشید. در این مطلب با هم بررسی خواهیم نمود که شستشوی موکت اداری چگونه انجام میشود:
بهترین روش شستشوی موکت اداری
روشهای مختلفی برای شستشوی انواع موکت و کفپوش اداری وجود دارد که شستشو در محل میتواند بهترین گزینه به شمار آید. شرایط محیط های کاری ایجاب میکند که همیشه همه چیز مرتب و تمیز باشد و از طرفی بیرون آوردن موکتها و تحویل آنها به قالیشویی میتواند زمان زیادی را طلب کند و دست کم یکی دو روزی پروسه شستشو و نصب دوباره آنها طول میکشد.
این در حالی است که شما به راحتی میتوانید با شستشوی موکت اداری در محل در کمترین زمان ممکن دوباره کفپوشی تمیز و قابل استفاده داشته باشید و هیچ اختلالی در روند کاری شما ایجاد نمیشود. با این روش شما میتوانید در صورت ایجاد هر نوع آلودگی، خیلی زود با شستشوی موکت اداری در محل، موکت ها را مانند روز اول تمیز کنید. البته برای این کار بسیار مهم است که موکت ها کیفیت خیلی خوبی داشته و در مقابل شستشو مقاوم باشند.
نحوه شستشوی موکت اداری
شستشوی موکت اداری دارای مراحل مختلفی است و برای جلوگیری از آسیب دیدگی موکت ها نیاز است که از افراد متخصصی در این زمینه کمک گرفته شود. در ادامه با مراحل شستشوی موکت اداری آشنا خواهیم شد:
مرحله اول: آماده سازی دستگاه و تجهیزات موردنیاز
اول از همه باید دستگاهها و تجهیزات لازم برای شستشوی موکت مهیا شود. برای این کار نیاز است که مخزن دستگاه با آب و مواد شوینده پر شود. بسیار مهم است که شوینده مناسبی برای شستشوی هر چه بهتر موکت اداری انتخاب شود و به واسطه آن آسیبی به بافت و رنگ موکت وارد نشود.
همچنین با آگاهی از روش درست انتخاب کفپوش شما میتوانید بهترین موکت را انتخاب نموده و نگران آسیب دیدگی آن بر اثر شستشو با مواد نامناسب نباشید.
مرحله دوم: آماده سازی محیط
برای آن که پروسه شستشو با دقت و همچنین سهولت بیشتری انجام شود باید پیش از هر کاری تمامی وسایل کوچک را از سر راه برداشته تا به تمامی بخش های موکت دسترسی وجود داشته باشد. البته برای این کار نیازی به جابجایی وسیله های سنگین نیست.
مرحله سوم: لکه گیری موکت
قبل از شروع پروسه شستشوی موکت باید لکه گیری انجام شود. برای این کار نیاز است که نوع لکه شناخته شده و طبق آن از شوینده و لکه بر مناسب استفاده شود. البته در این بخش بسیار مهم است که تکنسینی وارد به این کار، لکه گیری را انجام دهد چرا که هر نوع اشتباهی باعث شده لکه ها ثابت شوند و همچنین بهتر است لکه ها پیش از کهنه شدن تمیز شوند تا پاک کردن کامل آنها آسانتر باشد.
مرحله چهارم: شستشوی موکت
ابتدا باید با دستگاه روی موکت آب و مواد شوینده ریخته شده و پس از آن موکت با فرچه های مخصوص درون دستگاه شسته شود. این کار تا جایی ادامه پیدا کرده که موکت کاملاً تمیز شود.
مرحله پنجم: آبگیری و خشک کردن موکت
در این مرحله از شستشوی موکت اداری، نوبت به خشک کردن و آبگیری آن میرسد. معمولآً برای آبگیری هر چه سریعتر موکتها بعد از شستشو، از جارو برقی های صنعتی به منظور جمع کردن مایعات و کف و آلودگی استفاده میشود. پس از طی کردن این مرحله با توجه به مکش بالای این جاروبرقیها، تنها کمی نم بر روی موکت به جا خواهد ماند.
مرحله آخر: زمان دادن به موکت
در آخرین مرحله نیاز است که شما به موکت اداری زمان داده تا به خوبی خشک شود. معمولاً برای این کار زمانی بین 5 تا 7 ساعت کافی است. در طی این مدت بهتر است از موکت استفاده نکنید تا کاملاً خشک شود. برای همین توصیه میشود شستشوی موکت اداری را در یک روز تعطیل انجام داده تا فرصت لازم برای شستشو و خشک کردن آن وجود داشته باشد.
حرف آخر
یکی از مراحل نگهداری موکت های اداری، شستشوی آنهاست. موکت های اداری در صورتی که از کیفیت بالایی برخوردار باشند به راحتی قابل شستشو هستند و در کمترین زمان میتوان شستشوی آنها را انجام داد. اما برای آن که موکتها به بهترین شکل شسته شده و پس از شستشو هیچ لکه ای بر روی موکت به جا نماند بهترین کار این است که شستشوی موکت اداری به افراد متخصص در این زمینه سپرده شود تا در کمترین زمان آنها را شسته و خشک کنند.
نظرات کاربران