مجله سیمدخت
0

پیشرفت آزمایش جدید خون که با استفاده از هوش مصنوعی، سن اعضای بدن را تشخیص می‌دهد

پیشرفت آزمایش جدید خون که با استفاده از هوش مصنوعی، سن اعضای بدن را تشخیص می‌دهد
بازدید 76

در یک تحقیق، پژوهشگران به این نتیجه رسیده‌اند که ترکیب هوش مصنوعی و آزمایش خون می‌تواند در تعیین سن زیستی اعضای بدن مؤثر باشد و به پیش‌بینی بیماری‌هایی از جمله آلزایمر کمک نماید.

در یک تحقیق انجام شده توسط پژوهشگران آمریکایی، به نتیجه رسیده شده است که افرادی که اعضای خاصی از بدن‌شان سریع‌تر از سایر اعضا پیر می‌شوند، دارای ریسک بالایی برای توسعه بیماری در آن عضو در طول ۱۵ سال آینده هستند.

در این تحقیق، پژوهشگران با استفاده از یادگیری ماشینی، سطح پروتئین‌های خون انسان را بررسی کردند و بر روی ۱۱ عضو یا بافت بدن متمرکز شدند. با تحلیل اطلاعات حاصل از ۵٬۰۰۰ پروتئین خون در ۱٬۳۹۸ بیمار سالم، تیم پژوهشی ۸۵۸ پروتئین مخصوص عضوها را شناسایی کرده و الگوریتم خود را به گونه‌ای آموزش داده‌اند که بتواند سن زیستی هر عضو را در افراد سالم تخمین بزند.

با استفاده از این الگوریتم، آن‌ها یک آزمایش خون توسعه دادند که می‌تواند سن زیستی یک عضو در افراد ظاهراً سالم را تخمین بزند و این سن نشان‌دهنده ریسک بیماری در آن عضو مرتبط است. این پژوهش توانست با استفاده از آزمایش خون در ۵٬۶۷۶ نفر، مطالعاتی در خصوص پیری سریع یک عضو و افزایش ریسک مرگ را ارائه دهد.

پیشرفت آزمایش جدید خون که با استفاده از هوش مصنوعی، سن اعضای بدن را تشخیص می‌دهد

ارتباط سن اعضای بدن و ریسک ابتلا به بیماری

بر اساس یافته‌های این تحقیق، افرادی که دچار پیری زودرس قلب بودند، با یک احتمال ۲۵۰ درصد بیشتر از دیگران به توسعه نارسایی قلبی در آینده دچار می‌شدند. به علاوه، پیری سریع مغز و عروق می‌توانست نشانه‌ای از پیشرفت بیماری آلزایمر باشد. این مطالعه نشان داد که نتایج بهتری از نشانگرهای زیستی بر اساس تحلیل خون به‌دست می‌آید.

بیماری‌های مرتبط با کاهش عقل، از جمله آلزایمر، ممکن است دهه‌ها پیش از ظهور نشانه‌ها در مغز آغاز شوند. درمان‌های موثر عمدتاً در مراحل ابتدایی بیماری آلزایمر موثر هستند. بنابراین، اهمیت روش‌های ساده برای تشخیص و پیش‌بینی بیماری‌ها در مراحل ابتدایی آنها زیاد است.

نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که بررسی آزمایش خون با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی می‌تواند یک پنجره جدید برای تحلیل وضعیت درونی بدن ارائه دهد. مرحله بعد تحقیق انجام آزمایش‌های خون بر روی ۵۰٬۰۰۰ تا ۱۰۰٬۰۰۰ نفر دیگر است تا این نتایج تأیید شود. این تکرار ممکن است ثابت کند که نظارت بر سلامت اعضا در افراد ظاهراً سالم می‌تواند یک راه موثر برای شناسایی افراد دچار پیری زودرس باشد و حتی این امکان را فراهم کند که پیش از بروز بیماری‌ها درمان شوند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *