مجله سیمدخت
0

استفاده از پلاسما یکی از بهترین روش‌های درمان زخم و سرطان محسوب می‌شود

بازدید 103

مهدیه بختیاری اظهار کرد: استفاده از فناوری پلاسما در درمان زخم نسبت به روش‌های نوین دیگر، به ویژه استفاده فراوان از پانسمان‌ها که با هزینه بالایی برای بیماران همراه است، به نسبت مقرون به صرفه‌تر بوده و به عنوان یک روش درمانی بسیار کم هزینه ارائه می‌شود.

رئیس‌مدیرعامل شرکت توسعه فناوری پلاسما اعلام کرد: امروز شاهد راه‌اندازی دومین مرکز درمان زخم، که بر اساس فناوری پلاسما در بیمارستان امام علی (ع) در استان البرز اجرا شده است، می‌باشیم.

به گزارش ایسنا، مهدیه بختیاری در مراسم بهره‌برداری از دومین کلینیک درمان زخم بر اساس فناوری پلاسما اعلام کرد: با توجه به گسترش بیماری زخم‌های دیابتی در جامعه، نخستین کلینیک درمان زخم بر اساس فناوری پلاسما دو هفته پیش در ورامین به بهره‌برداری رسید و امروز شاهد افتتاح دومین کلینیک در بیمارستان امام علی (ع) استان البرز هستیم.

وی توضیح داد: استفاده از فناوری پلاسما در درمان زخم، در مقایسه با روش‌های دیگر نوین، به ویژه استفاده از پانسمان‌ها که با هزینه بالایی برای بیماران همراه است، به مراتب مقرون به صرفه‌تر است و به عنوان یک روش درمانی بسیار مقرون به صرفه ارائه می‌شود. بختیاری بیان کرد: پلاسماتراپی نسبت به روش‌های دیگر دارای مزایایی است، که شامل ایجاد آنژیوژنز یا رگ‌زایی و ترمیم بافت از دست رفته است. در مقابل، پانسمان‌ها تنها به کنترل عفونت محلی محدود می‌شوند. در تکنیک پلاسما، اگر افراد قبل از فاز قطع عضو مراجعه کنند، امکان درمان موارد زخمی وجود دارد، زیرا پلاسما به عنوان یکی از بهترین روش‌های درمانی شناخته می‌شود.

وی بیان کرد: پلاسما، به عنوان یک روش پیشرفته در درمان زخم‌های دیابتی، زخم‌های فشاری، زخم‌های بستر، و زخم‌های ناشی از جراحات و تصادفات، جایگاه ویژه‌ای دارد. در کشور ما، دومین کلینیک ویژه درمان زخم بر اساس فناوری پلاسما افتتاح شده است، اما لازم است بدانیم که در کشورهای توسعه‌یافته مانند آمریکا و اروپا، این تکنیک سال‌هاست مورد استفاده قرار گرفته و برخی از بیمارستان‌ها کلینیک‌های تخصصی پلاسماتراپی دارند. این روش نه تنها در درمان زخم بلکه به عنوان یک روش قطعی درمان ملانوما، سرطان بدخیم پوستی، نیز به کار گرفته می‌شود.

بختیاری افزود: استفاده از پلاسما در درمان زخم و بیماری‌های پوستی به تازگی نهایتاً توسعه یافته است و امکان استفاده از این فناوری در درمان سرطان نیز وجود دارد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر، درمان سرطان با استفاده از پلاسما در بیمارستان شهدای تجریش در مرحله یکی از آزمایشات بالینی قرار دارد و پس از اتمام این مرحله، اقدام به تولید دستگاه‌های مورد نیاز و ورود به فاز صنعتی و تجاری‌سازی خواهیم نمود.

مدیرعامل شرکت توسعه فناوری پلاسما اظهار کرد: فناوری پلاسما به عنوان یکی از اهداف استراتژیک صنعت هسته‌ای کشور در نظر گرفته شده است و با امیدواری به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، پیش بینی می‌شود تا پایان دوره دولت سیزدهم، ۵۰ کلینیک پلاسماتراپی در سراسر کشور فعالیت خود را آغاز کنند.

وی اظهار کرد: در دو سال اخیر، مشاهده می‌شود که مهندس اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، به ویژه توجه و حمایت خود را به توسعه فناوری پلاسما اختصاص داده‌اند. این نگرش منجر به رشد سریع در این حوزه شده و با شادی اعلام می‌کنم که موفق به دستیابی به پیشرفت‌های چشمگیری شده‌ایم، که نتیجه آن در احداث کلینیک‌های درمان زخم و برگزاری اولین سمپوزیوم پلاسما پزشکی ایران مشاهده می‌شود.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *