از معرفی اولین آزمون رانندگی در سال ۱۹۳۴ تا اولین پرواز برقی بدون انتشار گازهای گلخانهای در سال ۲۰۲۲، در ادامه به برجستهترین نوآوریهای حمل و نقل در ۹۰ سال گذشته خواهیم پرداخت. از میان این موارد، میتوان به راهاندازی اولین سیستم مسیریابی ماهوارهای در سال ۱۹۶۰ و ایجاد اولین هلیکوپتر کاربردی در سال ۱۹۳۹ اشاره کرد.
در سال ۱۹۷۶، هواپیمای کنکورد با انجام اولین پرواز مسافربری با سرعت صوت، به عنوان بزرگترین پیشرفت در حوزه حمل و نقل در صدر لیست قرار گرفت. سپس، پرواز اولین هواپیمای جت تجاری در سال ۱۹۵۲ جایگاه دوم را به خود اختصاص داد.
تقریباً نیمی از نوآوریهای ارائه شده در این لیست به حوزه خودروسازی مرتبط میشوند. یک سوم از ۲ هزار نفری که مورد بررسی قرار گرفتهاند، با این موضوع موافقت کردند که از دهه ۱۹۳۰ به بعد، صنعت خودرو نسبت به راهآهن، هوانوردی و دوچرخهسواری، با بیشترین تغییرات مواجه شده است.
در زمینه خودروسازی، نوآوریها شامل ایجاد گیربکس اتوماتیک در سال ۱۹۳۹، ساخت خودروهای بدون راننده در سال ۱۹۸۴، و عرضه اولین خودروی الکتریکی تولید انبوه جهان در سال ۲۰۱۰ هستند.
وسایل نقلیه الکتریکی به عنوان نمادی از نوآوری که بیشترین امید را به دستیابی به آینده پایدار در دنیا میدهند، مورد توجه قرار گرفتهاند. در این راستا، سفرهای جادهای پایدار (۳۸٪)، پیشرفت علمی (۱۶٪) و فرصتهای شغلی (۱۱٪) به عنوان بزرگترین فرصتها در حوزه صنعت خودروهای الکتریکی تلقی میشوند.
سخنگوی نیسان، که این تحقیق را به مناسبت جشن ۹۰ سالگی تأسیس این شرکت خودروسازی سفارش داده، اظهار داشت:
در طول سالها، ما با شاهد بودن نوآوریهای فراوان، چه در جادهها و چه در محیطهای خارج از جاده، هیجانزده شدهایم.
تصمیم گرفتیم که به مناسبت جشن تولد ما و خاتمه سال ۲۰۲۳، به یادآوری لحظات هیجانانگیزترین پیشرفتهایی که خروج خودروها از خطوط تولید ما را در حرکت نگه داشتهاند، بپردازیم.
دهه ۱۹۶۰ به عنوان دههای انتخاب شد که بیشترین تأثیر را در نوآوریهای حمل و نقل با برقیسازی متروی لندن و راهاندازی قطار سریعالسیر داشته است.
این مطالعه همچنین نشان داد که از هر ۱۰ بزرگسال، ۷ نفر اعلام کردهاند که نوآوریهای حمل و نقل تأثیر مثبتی بر زندگی آنها گذاشتهاند، و ۵۴ درصد از آنها اعلام کردهاند که سفر را برایشان آسانتر کرده است.
برای ۷۱% از شرکتکنندگان نظرسنجی، این نوآوریها باعث بهبود امکانات سفر و رفت و آمد در سراسر کشور شدهاند، در حالی که برای ۳ نفر از هر ۱۰ نفر، ارتباط با خانواده و دوستان آسانتر شده است.
۴۱ درصد از این افراد توانستهاند در مدت کمتری سفر کنند و ۴۳ درصد با استفاده از نوآوریهای مختلف حمل و نقل، به مکانهای دورتر سفر کنند.
بیش از یک چهارم (۲۷٪) از شرکتکنندگان موافق استفاده از هوش مصنوعی در صنعت خودرو، در حالی که ۲۹٪ این دیدگاه را در زمینه حمل و نقل عمومی دارند.
با پیشرفت روز افزون در کاربرد هوش مصنوعی (AI) در زندگی روزمره، نیسان از این فناوری برای تجسم لحظههای نمادین حمل و نقل در گذشته استفاده کرده است. این تجربه شامل مقایسه اولین خودروی الکتریکی خود در سال ۱۹۴۷ با پیشرفتهای حال حاضر میشود.
۶۹ درصد از افراد معتقدند که فناوریهای جدید نقش مهمی در کاهش اثرات زیستمحیطی حمل و نقل ایفا خواهند کرد.
زمانی که از آنها سوال شد که در زمینه پیشرفتهای علمی چه مواردی را بیشتر دوست دارند ببینند، پهپادهای نامهرسان (۱۹٪)، جادههای زیرزمینی (۱۷٪) و ماشینهای پرنده (۱۶٪) به عنوان اولین انتخابات آنها قرار گرفتند.
نظرات کاربران