با این روشهای جدید، افتادگی پلکت رو فراموش کن!
با این روشهای جدید، افتادگی پلکت رو فراموش کن!
افتادگی پلک میتواند باعث مشکلاتی مانند کاهش دید، خستگی چشم، سرگیجه، و سردرد شود. همچنین، میتواند بر زیبایی چهره تأثیر منفی بگذارد. امروز در این مقاله قصد داریم چند تا از جدیدترین روش های پزشکی برای رفع افتادگی پلک معرفی کنیم. با ما همراه باشید تا با این روش ها آشنا شوید.
افتادگی پلک چیست؟
در واقع افتادگی پلک، نوعی اختلال چشمی است که در آن لبه پلک بالا به سمت پایین کشیده میشود و بخشی از مردمک چشم را میپوشاند. افتادگی پلک میتواند یک اختلال مادرزادی باشد یا در اثر عواملی مانند افزایش سن، آسیبهای چشمی، برخی بیماریهای عصبی یا عضلانی، و استفاده طولانیمدت از لنزهای تماسی ایجاد شود.
دلایل بروز عارضه افتادگی پلک
- افزایش سن: با افزایش سن، عضلات و بافتهای پلک ضعیف میشوند و این امر میتواند باعث افتادگی پلک شود.
- ژنتیک: افتادگی پلک میتواند ارثی باشد. اگر یکی از والدین شما دچار افتادگی پلک است، احتمال ابتلای شما به این عارضه نیز بیشتر است.
- آسیب به چشم یا پلک: آسیب به چشم یا پلک میتواند باعث افتادگی پلک شود. این آسیب میتواند ناشی از ضربه، سوختگی، یا جراحی چشم باشد.
- بیماریهای چشمی: برخی از بیماریهای چشمی مانند میاستنی گراویس، میتوانند باعث افتادگی پلک شوند.
- مصرف برخی داروها: برخی از داروها مانند داروهای ضدافسردگی، میتوانند باعث افتادگی پلک شوند.
عوارض افتادگی پلک
-
- کاهش دید
- خستگی چشم
- سردرد
- سرگیجه
- افزایش خطر ابتلا به بیماریهای چشمی
انواع افتادگی پلک
افتادگی پلک بالا
شایعترین نوع افتادگی پلک است و در آن، پلک بالا به سمت پایین کشیده میشود و بخشی از مردمک چشم را میپوشاند. افتادگی پلک بالا میتواند باعث کاهش میدان دید، خستگی چشم، و سردرد شود.
افتادگی پلک پایین
در این نوع افتادگی، پلک پایین به سمت پایین کشیده میشود و ممکن است باعث شود که چشمها خسته یا غمگین به نظر برسند. افتادگی پلک پایین میتواند باعث کاهش بینایی محیطی شود.
افتادگی پلک مادرزادی
این نوع افتادگی در بدو تولد وجود دارد و ممکن است به دلیل مشکلات مادرزادی عضله پلک یا اعصاب کنترلکننده آن باشد. افتادگی پلک مادرزادی میتواند باعث مشکلات بینایی شود.
افتادگی پلک اکتسابی
این نوع افتادگی در طول زندگی ایجاد میشود و ممکن است به دلایل مختلفی مانند افزایش سن، آسیب به چشم، بیماریهای عصبی، یا مصرف برخی داروها رخ دهد. افتادگی پلک اکتسابی میتواند باعث مشکلات بینایی و زیبایی شود.
افتادگی پلک را چگونه میتوان درمان کرد؟
درمان افتادگی پلک به شدت آن بستگی دارد. در موارد خفیف، ممکن است نیازی به درمان نباشد. در موارد متوسط و شدید، درمان معمولاً با جراحی انجام میشود. جراحی افتادگی پلک یک روش ایمن و موثر است که میتواند افتادگی پلک را به طور کامل برطرف کند. در این جراحی، پزشک عضلات پلک را سفت میکند یا پوست اضافی پلک را برمیدارد.
رفع افتادگی پلک بدون جراحی
تزریق ژل یا فیلر
تزریق ژل یا فیلر برای درمان افتادگی پلک، یک روش غیر جراحی است که در طی آن، ژل یا فیلر به زیر پلک تزریق میشود. این روش باعث میشود که پلکها بالا رفته و حالت افتادگی خود را از دست بدهند. تزریق ژل یا فیلر برای درمان افتادگی پلک، معمولاً در مطب پزشک انجام میشود و نیاز به بیهوشی ندارد. در این روش، پزشک از یک سوزن نازک برای تزریق ژل یا فیلر به زیر پلک استفاده میکند.
ژل یا فیلری که برای تزریق به زیر پلک استفاده میشود، معمولاً از موادی مانند هیالورونیک اسید یا کلاژن ساخته میشود. این مواد به طور طبیعی در بدن وجود دارند و به همین دلیل، بدن آنها را پس نمیزند. تزریق ژل یا فیلر برای درمان افتادگی پلک، یک روش ایمن و موثر است. این روش معمولاً عوارض جانبی خاصی ندارد، اما ممکن است باعث کبودی یا تورم خفیف در اطراف چشم شود. این عوارض جانبی معمولاً طی چند روز برطرف میشوند.
ماندگاری تزریق ژل یا فیلر برای درمان افتادگی پلک، معمولاً بین 6 تا 18 ماه است. پس از این مدت، نیاز به تزریق مجدد ژل یا فیلر خواهد بود.
لیزر
لیزر برای درمان افتادگی پلک یک روش غیر تهاجمی است که در آن از لیزر برای برداشتن پوست اضافی پلک استفاده می شود. این روش معمولاً در مطب پزشک انجام می شود و نیازی به بیهوشی ندارد. در این روش، پزشک ابتدا ناحیه اطراف چشم را بی حس می کند. سپس، از لیزر برای برداشتن پوست اضافی پلک استفاده می کند. این کار معمولاً در عرض چند دقیقه انجام می شود.
بعد از لیزر، پلک ها کمی متورم و کبود می شوند. این علائم معمولاً طی چند روز تا چند هفته بهبود می یابند.
پلاسما
پلاسما حالت چهارم ماده است که از یونها و الکترونها تشکیل شده است. پلاسما جت یک دستگاه است که از پلاسما برای درمان انواع مشکلات پوستی، از جمله افتادگی پلک، استفاده میکند.
در درمان افتادگی پلک با پلاسما جت، پزشک از یک دستگاه پلاسما جت برای ایجاد نقاط کوچک و دقیق بر روی پوست پلک استفاده میکند. این نقاط کوچک باعث ایجاد حرارت میشوند که باعث انقباض پوست و لیفت آن میشود.
درمان افتادگی پلک با پلاسما جت یک روش غیرتهاجمی است که نیازی به جراحی ندارد. این روش معمولاً در یک جلسه و به مدت 30 تا 60 دقیقه انجام میشود.
جراحی با نخ
در این روش، از نخهای مخصوص برای بالا بردن پلک استفاده میشود. اگر افتادگی پلک شما به دلیل افزایش سن و در حد کمی باشد که شما را دچار مشکل نکند میتوانید با تشخیص متخصص روش لیفت با نخ را برای زیبایی چشمهایتان بکار ببرید. جراحی با نخ برای درمان افتادگی پلک، یک روش کمتهاجمی است که در آن از نخهای قابل جذب برای بالا کشیدن پلک افتاده استفاده میشود. این روش نسبت به جراحیهای سنتی افتادگی پلک، عوارض کمتری دارد و دوران نقاهت کوتاهتری دارد.
در این روش، پزشک با استفاده از بیحسی موضعی، برشهای کوچکی در پلک ایجاد میکند. سپس، نخهای قابل جذب را از طریق این برشها وارد پوست پلک میکند و آنها را به بافتهای زیرین میپیوندد. این کار باعث میشود که پلک بالا کشیده شود و افتادگی آن برطرف شود.
جراحی با نخ برای درمان افتادگی پلک، معمولاً در مطب پزشک انجام میشود و مدت زمان آن حدود یک ساعت است. پس از جراحی، بیمار میتواند همان روز به خانه برگردد.
معرفی کلینیک بهزیار
در واقع شما برای درمان افتادگی پلک در قزوین میتوانید به کلینیک زیبایی بهزیار مراجعه کنید. در این کلینیک روشهای بدونی جراحی (پلکسر، لیفت با نخ و بوتاکس) زیر نظر پزشک متخصص انجام میشود. در واقع این سه روش جدید و کم خطر بوده که به همین دلیل طرفداران زیادی هم دارد. در پایین میتوانید نمونه کارهای افتادگی پلک در کلینیک زیبایی بهزیار را مشاهده کنید. مراجعه به کلینیک زیبایی بهزیار قزوین برای انجام خدمات جوانسازی پوست، یک گزینه مناسب برای افرادی است که به دنبال روشهای موثر و ایمن برای جوانسازی پوست خود هستند.
ارتباط با کلینیک
آدرس سایت: behziyar.com
نظرات کاربران