در مقالهی پیشرو، با بهترین لپتاپهای ۲۰۲۳ در بازار ایران از برندهایی همچون لنوو، ایسوس، ایسر، اپل و مایکروسافت آشنا خواهید شد. در بازار ایران، هزاران مدل لپتاپ در بازههای قیمتی گوناگون به فروش میرسد؛ اما شاید تعداد انگشتشماری از آنها ارزش خرید داشته باشند و همین موضوع میتواند باعث گمراهی کاربر و صرف هزینهی بیهوده باشد.
در این مقاله بهترین لپتاپهای بازار ایران در سال ۲۰۲۳ را برای دو نوع کاربری روزمره و بازی/مهندسی معرفی میکنیم.هنگام خرید لپتاپ، علاوه بر مواردی همچون کیفیت ساخت و طراحی ظاهری، باید به موارد زیر نیز توجه کرد:
- پردازنده: برای کاربریهای روزمره، پردازندهی کممصرف، مانند سری U اینتل و AMD و برای کاربریهای جدیتر، پردازندههای پرقدرت مانند سری H این شرکتها مناسب خواهد بود
- گرافیک: کاربریهایی مثل بازی و طراحی به کارتهای گرافیک قدرتمند نیاز دارند؛ اما برای کاربریهای روزمره، گرافیک یکپارچه با پردازنده کافی است
- رم: برای کاربریهای روزمره بهویژه برای کسانی که تبهای باز زیادی روی مرورگرشان دارند، حداقل ۸ گیگابایت رم توصیه میشود؛ اما کاربریهای جدیتر به ۱۶ گیگابایت یا بیشتر نیاز دارند
- صفحهنمایش: نمایشگرهای IPS با وضوح Full-HD یا QHD و روشنایی بیشاز ۲۰۰ نیت را توصیه میکنیم
- حافظه: اجرای سریع نرمافزارها و محیط پویای سیستمعامل در گرو استفاده از حافظههای پرسرعت SSD با رابط NVMe است
- کیبورد و ترکپد: به فاصله، چینش، عمق و نوع بازخورد کلیدها در کنار ابعاد ترکپد و پشتیبانی آن از ژستهای حرکتی ویندوز توجه کنید
- شارژدهی: به ظرفیت باتری و پردازنده دقت کنید، دستگاههایی با ماهیت گیمینگ معمولاً بیشاز ۵-۶ ساعت شارژدهی ندارند
- ابعاد و وزن: چنانچه برای کاربریهای روزمره قصد خرید لپتاپ دارید، بهتر است مدلی سبک با نمایشگر ۱۴ اینچ یا کوچکتر انتخاب کنید
در مقالهی پیشرو، قصد داریم تا بهترین و جدیدترین لپتاپهای بازار را بهصورت یکجا برای کاربریهای روزمره و بازی/مهندسی در بازههای قیمتی مختلف معرفی کنیم.
متأسفانه، نرخ نجومی ارز و مشکلات موجود بر سر واردات کالا باعث شده است که قیمت لپتاپ، همچون دستگاههای الکترونیکی دیگر، بهصورت سرسامآوری افزایش یابد. امروزه بهسختی میتوان لپتاپ کاملاً کارآمدی را تا ۱۵ یا ۲۰ میلیون تومان نیز پیدا کرد. بنابراین، در صورتی که بودجهی کمی دارید، شاید بهتر باشد که نیمنگاهی هم به بازار لپتاپهای کارکرده بیندازید. پیشتر، در راهنمای خرید لپتاپ دست دوم، بهصورت مفصل در مورد نکاتی صحبت کردهایم که باید هنگام خرید لپتاپ کارکرده مدنظر داشته باشید.
بهترین لپ تاپ تا ۱۰ میلیون تومان
لنوو IdeaPad 1
در صورتی که قصد دارید تا با بودجهی حداکثر ۱۰ میلیون تومان، یک لپتاپ نو تهیه کنید، بهترین گزینهی موجود در بازار ایران، لپتاپ «IdeaPad 1 لنوو» است که دارای پردازندهی Celeron N4020، رم ۴ گیگابایتی و صفحهنمایش ۱۱٫۶ اینچی HD TFT میباشد؛ این لپتاپ تنها با یک SSD با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت ارائه میشود. متأسفانه، خیزش نرخ دلار تأثیر قابل توجهی روی بازار کالاهای مصرفی گذاشته و باعث شده است که تا مبلغ ۱۰ میلیون تومان، تعداد بسیار محدودی لپتاپ با پردازندههای ابتدایی در بازار موجود باشند؛ به جز اینکه به دنبال خرید لپتاپ دست دوم باشید.
بهترین لپ تاپ در محدوده ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان
لنوو IdeaPad 3 با پردازنده Core i3
<>در این بازهی قیمتی، شرایط لپتاپها از نظر قدرت پردازشی کمی بهتر میشود؛ بااینحال، اگر نو یا کارکردهبودن لپتاپ برایتان مهم نیست، خرید لپ تاپ دست دوم احتمالاً ایدهی خوبی خواهد بود؛ اما در صورت تمایل به خرید لپتاپ نو، یکی از بهترین مدلهای سال ۲۰۲۲، «آیدیاپد ۳ لنوو»، با پردازنده نسل دوازدهمی Core-i3 1215U عرضه میشود که نسبت به Core-i3 1115G4 کممصرفتر است و در پردازشهای چندرشتهای حدود ۴۰ درصد سریعتر عمل میکند. این مدل از صفحهنمایش ۱۵٫۶ اینچی TFT Full-HD بهره میبرد و با چهار گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت SSD، میتواند به نیازهای روزمره شما پاسخ دهد.
بهترین لپ تاپ در محدوده ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان
ایسوس VivoBook 15 مدل R1502ZA
اگر تا سقف ۳۰ میلیون تومان برای خرید لپتاپ هزینه کردن را در نظر دارید، بهترین گزینه موجود در بازار، لپتاپ «VivoBook 15» ساخت شرکت خوشنام ایسوس با پردازندهی نسل دوازده Core i5-1235U، رم هشت گیگابایتی، حافظه ذخیرهسازی ۵۱۲ گیگابایتی SSD از نوع NVMe و صفحهنمایش ۱۵٫۶ اینچی IPS با وضوح FHD میباشد. این لپتاپ، به شما امکاناتی از قبیل پردازش قوی، حافظه داخلی بزرگ و صفحهنمایش با کیفیت را ارائه میدهد.
انتخاب جایگزین: لنوو IdeaPad 5
سری آیدیاپد از بیشترین تنوع سختافزاری در میان مدلهای مختلف لپتاپها در بازار، از پایینرده تا بالارده برخوردار است و لنوو سعی کرده است با استفاده از این مدل، بهروزترین سختافزارها را با قیمتی مقرون بهصرفه در اختیار کاربران قرار دهد. در صورتی که برای شما وجود پردازنده گرافیکی مجزا ضروری است، بهتر است بهسراغ یکی از مدلهای «IdeaPad 5» بروید که بههمین منظور تراشهی GeForce MX450 را در بطن خود دارد. این لپتاپ، با استفاده از پردازندهی Core i5-1135G7، هشت گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت SSD، در اختیار شما قرار میگیرد و با صفحهنمایش Full-HD IPS LCD و باتری ۵۷ وات ساعتی، ارزش خرید بالایی دارد.
بهترین لپ تاپ در محدوده ۳۰ تا ۳۵ میلیون تومان
لپ تاپ با کاربری روزمره: ایسر Aspire 5 مدل A515-57G-71QJ
در قیمت سقف ۳۵ میلیون تومان، میتوانید لپتاپ «ایسر Aspire 5» را با پردازنده نسل دوازدهمی اینتل Core i7-1235U تهیه کنید. تراشهی این پردازنده حدود ۳۵ درصد سریعتر از Core i7-1165G7 است. در افزایش سرعت پردازش، این لپتاپ با داشتن مجموعهای از سختافزارهای بهروز، از جمله تراشه گرافیک مجزای MX550 انویدیا، هشت گیگابایت رم، صفحهنمایش Full-HD IPS LCD و یک باتری حجیم ۵۰ واتساعتی، به یک گزینهی کاملاً مناسب برای کاربری روزمره تبدیل میشود.
لپ تاپ قدرتمند: اچ پی Victus 15
لپتاپ «اچ پی ویکتوس ۱۵» با پردازنده نسل دوازدهمی Core i7-12450H، گرافیک GTX 1650، حافظه رم ۸ گیگابایتی، ۵۱۲ گیگابایت SSD و صفحه نمایش FHD IPS ۱۴۴ هرتزی، میتواند گزینهای جذاب برای مهندسان و شاید با اغماض گیمرها بهحساب بیاید. این لپتاپ اچ پی، در پیکربندیهای متنوع و بعضاً پرچمدار نیز بهفروش میرسد، اما مدل مذکور بیشتر برای کارهای مهندسی مناسبتر است و گرافیک قدیمی آن چندان ارزش افزودهای به این لپتاپ در زمینهی گیمینگ اضافه نمیدهد.
بهترین لپ تاپ در محدوده ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان
در بازه قیمتی تا ۳۵ میلیون تومان، لنوو با مدلهایی از سری آیدیاپد تقریبا تمامی سبد محصولات خود را از پایین تا بالا تکمیل کرده است و بیشتر تفاوتها در مشخصات فنی مانند ظرفیت رم، حافظه ذخیرهسازی و پشتیبانی از تاندربولت قرار دارد. در رده بالاتر، مانند نسخهی گرانتر لپتاپ تینکبوک ۱۵، برای ویژگیهای اضافهتر باید از سقف قیمت ۳۵ میلیون تومان بیشتر هزینه کنید.
در بازه قیمتی ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان، تفاوت بین لپتاپها بیشتر به چشم نمیآید و نقش یک تراشه گرافیکی مجزا اما ضعیف کمتر مهم است. در این رنج قیمت، سراغ اولترابوکها برای کاربری روزمره و حرفهای سبک توصیه میشود، و برای کارهای مهندسی، گرافیکی و بازی به سمت لپتاپهای گیمینگ بروید.
لپ تاپ با کاربری روزمره: ایسوس Zenbook 14 مدل UM3402YA با پردازنده Ryzen 5
اگر به دنبال یک لپتاپ بهروز، زیبا، سبک و نازک با پردازنده قدرتمند هستید، به شما «Zenbook 14 ایسوس» را توصیه میکنیم. این اولترابوک ۱٫۳۹ کیلوگرمی از تراشهی Ryzen 5 5625U با گرافیک یکپارچه Radeon RX Vega 7 استفاده میکند. اما نقطه قوت اصلی این اولترابوک نسبت به رقبا، صفحه نمایش OLED آن با وضوح تصویر ۱۸۰۰×۲۸۸۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی است. از دیگر ویژگیهای ذنبوک ۱۴ میتوان به حافظه رم ۸ گیگابایت، حافظه داخلی ۵۱۲ گیگابایت SSD و باتری حجیم ۷۵ واتساعتی اشاره کرد.
لپ تاپ قدرتمند: لنوو Legion 5 مدل 15ITH6
در بازه قیمتی تا ۴۰ میلیون تومان، تنوع لپتاپهای گیمینگ کمی بیشتر میشود، اما اکثر مدلها در یک یا دو مورد از پارامترهای رم، پردازنده و گرافیک، انتظارات را برآورده نمیکنند. در این میان، لپتاپ «Legion 5 لنوو» احتمالاً از معدود مدلهایی باشد که سازنده از نسخهی قدرتمند گرافیک RTX 3050 با توان مصرفی ۹۵ وات استفاده کرده و ارزش خرید آن را در مقابل بسیاری از لپتاپهایی که از همین گرافیک اما با توان مصرفی کمتر بهره میگیرند، بیشتر کرده است. بنابراین اگر بهدنبال لپتاپی مناسب برای اعمال گرافیکی سنگین و بازی در این بازه قیمتی هستید، این مدل از Legion 5 لنوو بهترین گزینه خواهد بود.
Legion 5 از پردازنده Core-i5 11400H بهره میبرد، هشت گیگابایت رم بههمراه ۵۱۲ گیگابایت SSD دارد و صفحهنمایش ۱۵٫۶ اینچی آن از نوع IPS با وضوح FHD است. همچنین هر چهار درگاههای USB آن از نوع USB 3 بوده و درگاه Type-C آن نیز از تاندربولت ۴ پشتیبانی میکند.
بهترین لپ تاپ در محدوده ۴۰ تا ۴۵ میلیون تومان
لپتاپ با کاربری روزمره: مک بوک ایر M1
با پرداخت مبلغی بیشتر از ۴۰ میلیون تومان، شما میتوانید صاحب «مکبوک ایر M1» شوید که برای کاربریهای روزمره، بهترین گزینه موجود است. این لپتاپ دارای قدرت پردازشی بسیار عالی و بدون فن است، شارژدهی آن در سطح گوشیهای هوشمند، صفحهنمایش IPS Retina با دقت رنگ بسیار خوب و وزن ۱٫۲۹ کیلوگرمی است که از جملهی مهمترین ویژگیهای آن بهشمار میآید.
با وجود فقدان سیستم خنککنندهی فعال (فن)، مکبوک ایر M1 تنها در پردازشهای مداوم بیش از ۱۰ دقیقه از برادر گرانقیمتترش مکبوک پرو M1 متفاوت است؛ اما در موارد دیگر، به خوبی پابهپای آن عمل میکند.
انتخاب جایگزین: اچ پی Pavilion X360 مدل EK0033DX
ما به شدت توصیه میکنیم که در بازه قیمتی ۴۵ میلیون تومان، به دنبال دستگاه دیگری به جز مکبوک ایر M1 نگریسته و این راه را انتخاب نکنید. با این حال، اگر ترجیح میدهید با پرداخت این مبلغ، یک اولترابوک ویندوزی داشته باشید، لپتاپ تبدیلشدنی «پاویلیون X360 اچ پی» با پردازنده Core i5-1235U، صفحهنمایش ۱۴ اینچی لمسی Full-HD IPS، رم هشت گیگابایتی و ۵۱۲ گیگابایت SSD، یکی از بهترین گزینههای ویندوزی برای شما خواهد بود. این لپتاپ با وزن نزدیک به ۱٫۵ کیلوگرم و بهرهگیری از لولای ۳۶۰ درجهای و باتری ۴۳ واتساعتی، از ویژگیهای مطلوبی برخوردار است.
لپ تاپ قدرتمند: لنوو IdeaPad Gaming 3 مدل 15IAH7«آیدیاپد گیمینگ ۳» یکی دیگر از اعضای پرجمعیت خانواده آیدیاپد لنوو است و با پیکربندیهای گستردهای به فروش میرسد. یکی از پیکربندیهای آن که تقریباً بهترین گزینه برای کارهای مهندسی و گیمینگ در بازه قیمتی تا ۴۵ میلیون تومان محسوب میشود، دارای پردازنده توانمند Core i7-12650H، گرافیک RTX 3050 با توان مصرفی ۸۵ وات، ۱۶ گیگابایت رم، ۵۱۲ گیگابایت SSD و صفحهنمایش ۱۲۰ هرتز FHD IPS است.
بهترین لپ تاپ در محدوده ۴۵ تا ۵۰ میلیون تومان
لپ تاپ با کاربری روزمره: ایسوس Zenbook 14 مدل UM3402YA با پردازنده Ryzen 7
در محدوده ۴۵ تا ۵۰ میلیون تومان، ما همچنان به شما پیشنهاد مدل UM3402YA از «ذنبوک ۱۴ ایسوس» را میدهیم. این اولترابوک با پردازندههای مختلفی تولید میشود و در بازه قیمتی تا ۴۵ میلیون تومان، میتوانید این مدل را با تراشهی سریعتر Ryzen 7 5825U تهیه کنید.
Zenbook 14 با سایر مشخصات دقیقاً همان مدلی است که با تراشهی Ryzen 7 5625U معرفی شده است. این لپ تاپ دارای صفحهنمایش ۱۴ اینچی OLED با وضوح ۱۸۰۰×۲۸۸۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۹۰ هرتز است و همچنین باتری ۷۵ واتساعتی را نیز دارا میباشد. مدل مذکور با ۱۶ گیگابایت رم و یک ترابایت SSD به فروش میرسد.
لپ تاپ قدرتمند: ایسوس TUF Gaming A15 مدل FA507RE
لپتاپ «TUF Gaming A15 ایسوس» با پردازندهی Ryzen 7 6800H و نسخهی ۹۵ واتی گرافیک RTX 3050Ti، هشت گیگابایت رم DDR5، صفحهنمایش ۱۴۴ هرتزی FHD IPS و ۵۱۲ گیگابایت SSD، تجربهی گیمینگ عالی را برای شما به ارمغان میآورد.
بهترین لپ تاپ در محدوده ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان
لپ تاپ با کاربری روزمره: اچ پی Envy X360
در بازه قیمتی ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان، پیدا کردن یک اولترابوک ویندوزی با توان پردازشی بیشتر از مدلی که در بازه قیمتی ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان معرفی شده است، کار دشواری است. با این حال، لپتاپ تبدیلشدنی «اچپی Envy X360» با کیفیت ساخت بالا، لولای ۳۶۰ درجه، پردازندهی Core i7-1250U، حافظهی یک ترابایتی SSD و نمایشگر لمسی جذاب، گزینهی مناسبی برای علاقهمندان به دستگاههای هیبریدی است. با این حال، باید توجه داشت که رم ۸ گیگابایتی این دستگاه تنها برای کاربریهای روزمره مناسب بوده و به چیزی فراتر از آن کارایی نخواهد داشت.
این اولترابوک جذاب با وزن ۱٫۳ کیلوگرمی، یکی از سبکترین دستگاههای رده خود است و پشتیبانی از درگاه USB Type-C با قابلیت تاندربولت نیز به ویژگیهای آن اضافه شده است.
لپ تاپ قدرتمند: لنوو IdeaPad Gaming 3 مدل 15IAH7
در بازه قیمتی تا سقف ۶۰ میلیون تومان، بسیاری از لپتاپهای موجود بهخوبی از نظر گرافیک و پردازنده با آیدیاپد گیمینگ ۳ رقابت نمیکنند. با این حال، «لنوو IdeaPad Gaming 3» مدل 15IAH7 با پردازندهها و گرافیکهای مختلف در بازار عرضه شده است و یکی از پیکربندیهای آن با گرافیک RTX 3060 و توان مصرفی ۱۰۵ وات، میتواند جایگزین خوبی برای آیدیاپد گیمینگ ۳ باشد. با پردازنده Core i7-12650H، صفحه نمایش ۱۲۰ هرتزی، رم ۱۶ گیگابایت و ۵۱۲ گیگابایت SSD، مجموعه سختافزار در ترکیبی قابلوصف و متناسب قرار دارد و بهخوبی از نرمافزارهای مهندسی و بازیهای سنگین پشتیبانی میکند.
بهترین لپ تاپ در محدوده ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان
لپتاپ با کاربری روزمره: مک بوک ایر M2
در بازه قیمتی ۶۰ میلیون تومان، جانشین مکبوک ایر M1 یعنی «مکبوک ایر M2» یکی از بهترین گزینههای خرید موجود است. مکبوک ایر M2 با تراشهی بهروزشدهی M2 و بازطراحی کامل بدنه، تمامی دلایل مطرحشده برای مکبوک ایر M1 را بهبود بخشیده است. با این حال، افزایش ۲۰ درصدی در سرعت پردازشهای چندرشتهای، بهبود ۲۵ درصدی در پردازشهای مبتنیبر GPU و بهبودهای جزئی در صفحه نمایش، ممکن است دلایل کافیای برای خرید نسل جدید با ۱۰ میلیون تومان هزینهای بیشتر نباشد. در حالی که نسل قبل، بهاندازهی کافی خوب است تا برخی از افراد را برای خرید آن مجاب کند، اما طراحی جدید مکبوک ایر M2 ممکن است برخی دیگر از خرید آن را جذابتر کند.
انتخاب جایگزین: ایسوس ZenBook 14X مدل UX5401ZA-L7036
در صورتی که ترجیح شما برای سیستمعامل از ویندوز استفاده باشد، لپتاپ «ZenBook 14X ایسوس» میتواند یک انتخاب بسیار هوشمندانه باشد. این لپتاپ با تراشه بسیار توانمند و جدید Core-i7 12700H، که در لپتاپهای گیمینگ نیز استفاده میشود، مجهز شده است. بدین ترتیب، اکنون افراد مخاطب با تمایل به استفاده از لپتاپهای باریک و سبک، در کاربریهای حرفهای نیز میتوانند روی این لپتاپ حساب ویژهای باز کنند. اما این تنها یکی از ویژگیهای این اولترابوک نیست. با نمایشگر لمسی OLED و وضوح ۲۸۸۰x۱۸۰۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و روشنایی ۵۵۰ نیت در حالت پخش HDR، این لپتاپ جذابیت و ارزش خرید بیشتری نسبت به مدلهای همقیمت و حتی گرانتر دارد. همچنین، رم ۱۶ گیگابایتی، SSD یک ترابایتی و باتری ۶۳ واتساعتی از دیگر مشخصات جذاب آن هستند.
لپ تاپ قدرتمند: ایسوس TUF Gaming F15 مدل FX507ZM با پردازنده قدرتمند
سری محبوب و پرتنوع TUF ایسوس، با پیکربندیهای مختلف از سختافزار میانرده تا پرچمدار، سبد محصولات خود را تکمیل میکند. در این بازهی قیمتی، لپتاپ «TUF Gaming F15» مدل FX507ZM با یکی از قدرتمندترین تراشههای نسل دوازدهمی موبایل اینتل یعنی Core-i7 12700H مجهز شده است. با وجود گرافیک RTX 3060 با توان مصرفی ۱۴۰ وات، تقریباً حرفی در زمینهی گیمینگ و کارهای مهندسی باقی نمیماند. با اینحال، در صورت نیاز به گرافیک قدرتمندتر، مدل دیگری نیز در این بازه قیمتی موجود است.
از دیگر ویژگیهای این لپتاپ میتوان به نمایشگر ۱۴۴ هرتزی FHD، رم ۱۶ گیگابایتی DDR5، SSD ۵۱۲ گیگابایتی، پشتیبانی از تاندربولت و باتری حجیم با ظرفیت ۹۰ واتساعت اشاره کرد. استفاده در حالت جدا از برق برای یک لپتاپ پرمصرف چندان معنایی ندارد، اما در زمینهی شارژدهی، در مقایسه با بسیاری از لپتاپهای گیمینگ بازار، وضعیت بهتری دارد.
لپ تاپ قدرتمند: ایسوس ROG Strix G15 مدل G513RW با گرافیک قدرتمند
مدل G513RW لپتاپ «ROG Strix G15 ایسوس»، با داشتن یکی از قدرتمندترین گرافیکها، به انتخاب اول گیمرها در بازه قیمتی خود تبدیل شده است. این لپتاپ با استفاده از گرافیک RTX 3070Ti با توان مصرفی ۱۵۰ وات و حافظه ویدیویی GDDR6 با حجم هشت گیگابایت، قادر است اکثر بازیهای سنگین را با نرخ فریم بالا اجرا کند. پردازنده Ryzen 7 6800H، صفحه نمایش IPS با وضوح QHD و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز، ۱۶ گیگابایت رم DDR5، یک ترابایت SSD و باتری حجیم ۹۰ واتساعتی از دیگر مشخصات قدرتمند این لپتاپ هستند.
بهترین لپ تاپ در محدوده ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان
اکثر لپتاپهای موجود در این محدوده قیمتی، به منظور استفاده در کاربریهای حرفهای، مهندسی و گیمینگ طراحی شدهاند و اگرچه لپتاپهایی با پردازنده کممصرف و سبک نیز در این محدوده قیمتی وجود دارند، اما خرید این دست از لپتاپها برای استفاده روزمره اقتصادی نیست. در نتیجه، بهتر است از ذکر لپتاپهایی که برای کاربریهای سبک طراحی شدهاند، در این محدوده قیمتی خودداری کرده و به محدودههای قیمتی پایینتر از ۸۰ میلیون تومان ارجاع داده شود.
مک بوک پرو
لپتاپ «مک بوک پرو ۱۴ اینچی ۲۰۲۱ اپل»، با تراشهی M1 Pro که بستهبه پیکربندی متشکل از پردازنده ۲ یا ۸ هسته و گرافیک ۱۴ یا ۱۶ هسته میشود، از قدرتمندترین لپتاپهای این رده قیمتی به شمار میرود. این مدل از ۱۶ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت SSD بهره میبرد و صفحهنمایش Mini-LED ۱۲۰هرتزی آن از دقیقترین نمایشگرهای دنیای لپتاپها به شمار میرود. با باتری ۷۰ واتساعتی، این مکبوک میتواند تا ۱۷ ساعت در استفاده روزمره دوام بیاورد.
انتخاب جایگزین: ایسوس ZenBook UX8402ZE
اگر قصد دارید با پرداخت کمتر، عملکردی مشابه با مکبوک پرو M1 Pro را دریافت کنید و نمیتوانید از سیستمعامل ویندوز صرف نظر کنید، لپتاپ «ZenBook UX8402ZE ایسوس» میتواند جایگزین مناسبی باشد. با این حال، باید توجه داشت که فرم فاکتور این لپتاپ با دیگر لپتاپها کمی متفاوت است و علاوه بر نمایشگر اصلی، یک نمایشگر ثانویه در بالای کیبورد قرار دارد که برای بهبود چندوظیفگی (بهخصوص در تدوین ویدیو) طراحی شده است. با پردازنده Core i7-12700H، گرافیک RTX 3050Ti، رم ۱۶ گیگابایتی LPDDR5 و صفحه نمایش ۱۴٫۵ اینچی لمسی OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و وضوح QHD، این لپتاپ گزینهای جذاب برای طراحان، گرافیستها، تدوینگران و مهندسان است.
لپ تاپ قدرتمند: ایسوس ROG Strix G17 مدل G713RW با گرافیک قدرتمند
لپتاپ «ROG Strix G17» یکی از مدلهای برجستهی خانوادهی لپتاپهای گیمینگ ایسوس است که با گرافیک ۱۵۰ واتی RTX 3070Ti و حافظهی ویدیویی GDDR6 با ظرفیت هشت گیگابایت، قابلیت اجرای بازیهای سنگین با وضوح و نرخ فریم بالا را داراست و تمامی نیازهای گیمرها را برآورده میکند. این لپتاپ برای پردازشهای CPUمحور، از تراشه Ryzen 9 6900HX استفاده میکند. صفحهنمایش ۱۷٫۳ اینچی IPS این لپتاپ، محتوا را با وضوح FHD و در نرخ نوسازی بینظیری بالغ بر ۳۶۰ هرتز به تصویر میکشد. با دارا بودن ۱۶ گیگابایت رم DDR5 و یک ترابایت SSD، این لپتاپ علاوه بر عملکرد قدرتمند، دارای حافظهی ذخیرهسازی فوقالعاده سریعی است. باتری ۹۰ وات ساعتی نیز به این لپتاپ تغذیه میدهد.
لپ تاپ قدرتمند: ایسوس ROG Strix Scar 15 مدل G533ZM با پردازنده قدرتمند
اگر برای کارهای مهندسی اقدام به خرید یک لپتاپ با پردازندهی قدرتمند و قیمتی تا حداکثر ۱۰۰ میلیون تومان دارید، پیشنهاد ما به شما لپتاپ «ROG Strix Scar 15» مدل G533ZM است. با پردازندهی Core i9-12900H، این لپتاپ برتری بر تمامی لپتاپهای معرفیشده تا به اینجا دارد و بهترین پردازندهی موجود در بازار است، تا زمانی که نسلهای جدید این لپتاپ با پردازندههای نسل ۱۳ اینتل وارد بازار شوند. این لپتاپ دارای گرافیک RTX 3060 با توان مصرفی ۱۴۰ وات، صفحهنمایش ۱۵٫۶ اینچی با وضوح QHD و نرخ نوسازی ۲۴۰ هرتز، رم ۱۶ گیگابایتی DDR5 همراه با SSD دو ترابایتی و باتری ۹۰ واتساعتی است. تمامی این مشخصات، این لپتاپ را به یکی از بهترین گزینههای موجود در بازار برای کارهای مهندسی تبدیل کرده است..
بهترین لپ تاپ 2023 بازار ایران
اگر جزو افراد انگشتشماری هستید که قیمت محصول برایشان موضوعیت ندارد، توجه شما را به لپتاپهای زیر جلب میکنیم.
مک بوک پرو M2 Max
لپتاپ «مکبوک پرو ۲۰۲۳» با تراشهی M2 Max، توانمندترین لپتاپ اپل در ایران است. این لپتاپ در دو سایز ۱۴ و ۱۶ اینچی، با گرافیک ۳۸ هستهای، رم ۳۲، ۶۴ و ۹۶ گیگابایتی و حافظهی ذخیرهسازی ۵۱۲ گیگابایت تا هشت ترابایتی عرضه میشود. به همین دلیل، پیکربندیهای مختلف آن، تفاوت قیمتی چند ده میلیون تومانی دارند. برای مثال، مدلی با یک ترابایت SSD و ۳۲ گیگابایت رم با قیمت نجومی ۱۸۵ میلیون تومان در دسترس است. با توجه به نوسانات فعلی ارز، این اعداد دائماً در حال تغییر و تحول هستند.
انتخاب جایگزین: ام اس آی Titan GT77 مدل 12UHS
لپتاپ گیمینگی از خانواده Titan اماسآی، مدل GT77 12UHS با پردازندهی Core i9-12900HX، تراشهی گرافیکی RTX 3080 Ti با توان مصرفی ۱۷۵ وات، ۱۶ گیگابایت ویدیو رم GDDR6 و ۶۴ گیگابایت داینامیک رم DDR5، صفحه نمایش ۱۷٫۳ اینچی ۱۲۰ هرتزی 4K و باتری ۱۰۰ واتساعتی، به عنوان قدرتمندترین لپتاپ موجود در بازار ایران شناخته میشود. این لپتاپ، با سختافزاری تمامعیار، بین کلیه لپتاپهای گیمینگ موجود در بازار، برتری را ارائه میدهد و با قیمت سرسامآور ۲۴۵ میلیون تومان به فروش میرسد.
نظرات کاربران