بیایید به مورد خود گوشی، یعنی پوکو ایکس 4 جیتی، بپردازیم که ترکیب ویژگیهای لازم برای یک دستگاه گیمینگ قابلحمل را داراست. این گوشی دارای صفحه نمایش ۶٫۶ اینچی IPS LCD با وضوح FHD+ و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز، سیستم عامل MIUI 13 برپایهی اندروید ۱۲، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسل، بلندگوهای استریو، جک ۳٫۵ میلیمتری صدا و باتری ۵٬۰۸۰ میلیآمپر ساعت بههمراه شارژر ۶۶ وات است. این ویژگیها با در نظر گرفتن قیمت این گوشی، بسیار مناسب و خوب هستند و این گوشی را برای اجرای انواع بازیهای سنگین با نرخ فریم و کیفیت بالا، مناسب میکنند.
اگر به دنبال گوشی هوشمند برای بازی هستید، نیازی به خالی کردن حساب بانکی خود ندارید. در این مقاله، بهترین گوشی های بازی در بازار ایران با محدوده قیمتی مختلف به شما معرفی خواهد شد.
احتمالاً فکر می کنید با وجود بازی های با کیفیت برای کامپیوتر و کنسول های بازی، چرا باید به بازی های موبایل روی آورد؟ ما می خواهیم توجه شما را به یک آمار جالب جلب کنیم: در سال 2022، کل صنعت بازی های ویدئویی حدود ۲۰۰ میلیارد دلار درآمد داشت که ۴۵ درصد آن، یعنی ۹۱ میلیارد دلار، به بازی های موبایل اختصاص داده شده بود و تنها ۵۸ میلیارد دلار به کنسول های بازی رسید. بازی های موبایل در مقایسه با کامپیوتر و کنسول های بازی، رشد باورنکردنی و سریعی را تجربه می کنند؛ بنابراین، باید بازی های موبایل را جدی بگیریم.
تعداد زیادی از کاربران گوشی های هوشمند، این دستگاه ها را صرفاً به عنوان وسیله ای برای بازی استفاده می کنند. این موضوع، که تولیدکنندگان هم به آن آگاه هستند، باعث شده است که برخی شرکت ها مانند ایسوس، لنوو و شیائومی، گوشی هایی مخصوص گیمرهای موبایل تولید کنند. این گوشی های قدرتمند، عملکرد بسیار بالا و سیستم خنک کننده کارآمد را دارا هستند و امکانات سخت افزاری خاصی را برای کاربران ارائه می دهند. با این حال، قیمت این گوشی ها بسیار گران تر است که باعث می شود برخی از علاقه مندان به بازی های موبایل، این محصولات را از فهرست خرید خود حذف کنند.
مشخصههای اصلی گوشیهای گیمینگ
- شارژدهی زیاد
- بهرهمندی از تراشهی قدرتمند
- نمایشگر بزرگ و باکیفیت با نرخ نوسازی درخورتوجه
- سیستم خنککنندهی ویژه برای پایداری عملکرد پردازنده
- بهرهمندی از نسخههای بهروز سیستمعاملهای موبایل
- امکانات نرمافزاری ویژهی بازی مثل محدودکردن اپلیکیشنهای در حال اجرا و قطعکردن اعلان پیامها
همانطور که گرافیک در کامپیوترهای شخصی و لپتاپها عامل تعیینکننده برای بازی محسوب میشود، در گوشیهای هوشمند نیز تراشه (chipset) مهمترین عامل برای اجرای بازیهای موبایل است. علاوه بر این، برخی امکانات دیگر مانند نوع و نرخ نوسازی نمایشگر و بلندگوهای استریو میتوانند به عنوان عیار گیمینگ گوشی مشخص کننده باشند.
نرمافزار؛ سلاح پنهان گیمرها
بیشتر کاربران در هنگام خرید گوشی گیمینگ، تمرکز و حساسیت خود را بر روی سختافزار قوی قرار میدهند و به نرمافزارهای موجود در دستگاه توجه نمیکنند. اما در سالهای اخیر، سازندگان گوشیهای هوشمند، به ویژه در دستگاههای اندرویدی، بهبود عملکرد نرمافزار را هم در کنار استفاده از بهترین سختافزار ممکن در نظر گرفتهاند. به همین دلیل، گوشیهای هوشمند با گیملانچرهای اختصاصی مختص هر شرکت عرضه میشوند.
در واقع، شرکتها با ارائه گیملانچرهای اختصاصی، به تجربهی بهتری برای کاربر هنگام بازیکردن کمک میکنند. این گیملانچرها علاوهبر بهینهسازی دستگاه برای اجرای بهتر بازیها، امکانات ویژهی دیگری هم در اختیار کاربر قرار میدهند؛ مانند امکان میانبر برای گرفتن اسکرینشات، ضبط ویدئو از صفحهی بازی، بستن اعلانات و جلوگیری از لمس ناخواستهی صفحه.
ویژگیهای گیملانچر سامسونگ و شیائومی و وان پلاس
در نسخهی اختصاصی «گیملانچر» خود، سامسونگ به کاربران امکاناتی را ارائه میدهد که شامل تنظیم وضوح صفحه، فرمت ذخیرهی اسکرینشات، سوئیچ بین سه حالت بهترین عملکرد، حالت متعادل و حالت بازی با محوریت مصرف بهینهی باتری است. در مقابل، شیائومی با «گیمتوربو» خود، علاوهبر امکانات مشابه، به کاربران اجرای همزمان برنامههای تعیینشده در پنجرهای کوچک، جلوگیری از داغشدن بیشازحد دستگاه، پاسخ به تماسهای دریافتی در حالت اسپیکر یا هندزفری و امکان نمایش مقدار درگیری پردازندهی مرکزی و پردازندهی گرافیکی هنگام اجرای انواع بازیها را فراهم میکند. وانپلاس نیز با «پرو گیمینگ مود» خود، ویژگیهایی از قبیل قطعکردن اعلانات گوشی، جلوگیری از لمس ناخواسته و ضبط لحظات ازدسترفته را ارائه میدهد.
این شرکت با ویژگی «ریوایند رکوردیندگ»، ۳۰ ثانیهی آخر بازی را بدون هیچ نگرانیای ضبط میکند تا کاربران بتوانند لحظات طلایی خود را با دوستان خود به اشتراک بگذارند. اپل در مقابل، به دلیل استراتژی خود، نیازی به راهاندازی گیملانچر برای آیفونها ندارد. البته سری گوشیهای مخصوص بازی، علاوهبر حس گیمینگ، دارای ویژگیهای دیگری مانند سیستم خنککنندهی سختافزاری، دکمهها و ماشههایی مخصوص بازی، باتری حجیم و سرعت شارژ بسیار بیشتر از حد معمول هستند. در این مقاله، بهترین گوشیهای گیمینگ بازار ایران در بازههای قیمتی مختلف معرفی شده و با توجه به معرفی مدلهای جدید و تغییرات قیمت گوشی در ایران، این مقاله بهروزرسانی خواهد شد.
بهترین گوشی گیمینگ تا 6 میلیون تومان
در سالهای اخیر، شیائومی با تولید گوشیهای مناسب بازی، عملکرد بسیار خوبی داشته است. این شرکت با جابهجایی بازهی قیمتی گوشیهای گیمینگ، آنها را از گوشیهای بالارده به گوشیهای میانرده کشانده است. از این رو، وجود تعداد زیادی از گوشیهای این شرکت چینی در فهرست بهترین گوشیهای گیمینگ بازار، هیچ گونه تعجبی را به همراه ندارد.
ردمی 10C شیائومی
گوشی گیمینگ ارزان قیمت شیائومی، ردمی 10C، با تراشه نسبتاً توانمند Snapdragon 680، میتواند به عنوان گزینهای ارزانترین در دسته گوشیهای بازی مطرح شود. این تراشه، با تنظیمات گرافیکی متوسط یا پایین و نرخ فریم ۶۰، بازیهای محبوب موبایل مانند پابجی و کال آو دیوتی را بهراحتی اجرا میکند.
همچنین، نمایشگر ۶۷۱ اینچ IPS LCD، باتری با ظرفیت ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت، چهار گیگابایت رم و حافظه ذخیرهسازی UFS 2.2 از دیگر ویژگیهای این گوشی گیمینگ ارزان قیمت شیائومی هستند.
بهترین گوشی گیمینگ تا 8 میلیون تومان
ریلمی 7 5G
تراشه هفت نانومتری Dimensity 800U که در داخل گوشی “ریلمی 7 نسخه 5G” قرار دارد، با قدرت مناسبی که دارد، تجربهی گیمینگ خوبی را برای کاربران ارائه میدهد و این گوشی ریلمی را یک پله از گوشیهای همقیمت آن بالاتر قرار میدهد.
ویژگیهای تأثیرگذار دیگر ریلمی ۷ فایوجی در گیمینگ، شامل نمایشگر ۶٫۵ اینچ ۱۲۰ هرتز IPS LCD با وضوح FHD+، باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعت بههمراه پشتیبانی از شارژر سریع ۳۰ وات و وجود ۶ یا هشت گیگابایت رم هستند. با این حال، باید توجه داشت که این محصول، با توجه به تراشهی گوشی میانرده ریلمی، کمی قدیمی است و با اندروید ۱۰ عرضه شده است. به احتمال زیاد، این گوشی برای بهروزرسانیهای جدید نرمافزاری مورد پشتیبانی قرار نخواهد گرفت. مدل هشت گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی Realme 7 5G را میتوان با حدود ۸ میلیون تومان خریداری کرد.
بهترین گوشی گیمینگ تا 9 میلیون تومان
گلکسی M33 سامسونگ 5G
گوشی سامسونگ گلکسی M33، با وجود تراشهی پنجنانومتری Exynos 1280 درون آن، عملکرد پردازشی و گرافیکی قابل قبولی را در بازهی قیمتی خود ارائه میدهد و میتواند نیازهای گیمرهای موبایل را برآورده کند. این گوشی سامسونگ از نظر طراحی، نرمافزار و دوربین، در مقایسه با رقبای خود، در یک جایگاه بالاتر قرار دارد و برای کاربرانی که به دنبال گوشی با کاربری چندگانه هستند، مناسب است. هرچند که تراشهی گلکسی M33 در برخی موارد عملکردی مشابه Snapdragon 750G دارد، در بعضی تستها، مانند تست وایلد لایف 3DMark، تقریباً دو برابر عملکرد بهتری نسبت به رقبای خود دارد. گوشی با رابط کاربری One UI 4.1 برپایهی اندروید ۱۲، دارای نمایشگر ۶٫۶ اینچ FHD+ با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسل و باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعت است.
نقاط ضعف این گوشی شامل عدم وجود اسپیکر استریو و پنل نمایشگر TFT LCD هستند. در صورتی که بودجهی شما اجازه میدهد، پیشنهاد میشود بهتر است حدود یک تا دو میلیون تومان بیشتر هزینه کرده و به سمت گوشی سامسونگ گلکسی A33 با دوربین مجهز به لرزشگیر اپتیکال، بدنهی ضدآب مجهز به گواهی IP67 و بهروزرسانیهای بهتر روی آن حرکت کنید.
مدل ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی گلکسی M33، در حدود ۷٫۵ میلیون تومان قیمت دارد و برای خرید نسخهی هشت گیگابایت رم با همین حجم حافظه، باید به مبلغ حدود ۸٫۵ میلیون تومان هزینه کنید.
بهترین گوشی گیمینگ تا 12 میلیون تومان
گلکسی A33 سامسونگ 5G
گوشی سامسونگ 5G با نام Galaxy A33، با استفاده از تراشه گلکسی M33 یا همان Exynos 1280 ساخته شده است. با این حال، این گوشی حدود یک و نیم تا دو میلیون تومان گرانتر از گوشی Galaxy M33 است. با توجه به ویژگیهای A33، به راحتی میتوان متوجه شد که این گوشی حرفهایتری است.
Galaxy A33 دارای گواهی IP67 برای مقاومت در برابر آب و گردوغبار است. دوربین اصلی آن ۴۸ مگاپیکسل است و با لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS) مجهز شده است. همچنین، این گوشی دارای بلندگوهای دوگانه و نمایشگر ۹۰ هرتز سوپر AMOLED است که آن را به محصول بهتری نسبت به Galaxy M33 تبدیل میکند.
بهترین گوشی گیمینگ تا 15 میلیون تومان
پوکو X4 GT شیائومی
یکی از دلایلی که سبب محبوبیت سری گوشیهای پوکو میان کاربران شده است، قدرت پردازشی بالای آنها نسبت به رقبای همقیمتشان است. گوشی «پوکو X4 GT شیائومی» نیز به شدت به این قاعده پایبند است و قلب تپندهی آن با استفاده از تراشهی Dimensity 8100 بسیار پرقدرت و منظم است. برای کاربرانی که به تراشههای مدیاتک اعتماد ندارند، باید گفت که سری تراشههای Dimensity از شرکت تایوانی MediaTek، پرچمدار آنها محسوب میشود و تولید آنها با استفاده از بهروزترین تکنولوژیهای دنیا توسط شرکت TSMC انجام میشود.
بیایید به مورد خود گوشی، یعنی پوکو ایکس 4 جیتی، بپردازیم که ترکیب ویژگیهای لازم برای یک دستگاه گیمینگ قابلحمل را داراست. این گوشی دارای صفحه نمایش ۶٫۶ اینچی IPS LCD با وضوح FHD+ و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز، سیستم عامل MIUI 13 برپایهی اندروید ۱۲، دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسل، بلندگوهای استریو، جک ۳٫۵ میلیمتری صدا و باتری ۵٬۰۸۰ میلیآمپر ساعت بههمراه شارژر ۶۶ وات است. این ویژگیها با در نظر گرفتن قیمت این گوشی، بسیار مناسب و خوب هستند و این گوشی را برای اجرای انواع بازیهای سنگین با نرخ فریم و کیفیت بالا، مناسب میکنند.
بهترین گوشی گیمینگ تا 17 میلیون تومان
پوکو F4 GT شیائومی
پوکو با استفاده از نسخهی سوم فناوری LiquidCool و تعبیهی محفظهی بخار دوگانهای به بزرگی ۴۸۶۰ میلیمترمربع در داخل این گوشی، توانسته است گرمای تولیدشدهی تراشه زیرفشار را تا حد زیادی مدیریت کند. این گوشی دارای صفحه نمایش ۶٫۶۷ اینچی AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، ماشههای بالاجهندهی مخصوص بازی، چهار اسپیکر استریو JBL و باتری ۴٬۷۰۰ میلیآمپرساعتی با شارژ سریع ۱۲۰ وات است. این ویژگیها باعث شده است که پوکو F4 جی تی، یکی از جدیدترین و ارزانترین گوشیهای گیمینگ بازار باشد که مجهز به تراشهی Snapdragon 8 Gen 1 نیز میباشد. این تراشهی بسیار قدرتمند کوالکام از فرایند ساخت چهارنانومتری سامسونگ بهره میبرد و سنگینترین بازیها را با تنظیمات گرافیکی و نرخ فریم بالا به راحتی اجرا میکند، با این حال مشکلاتی در زمینهی تولید گرمای بیشازحد تجربه میکند.
شیائومی 11T پرو
گوشی شیائومی 11T پرو با ویژگیهایی نظیر نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و پشتیبانی از +HDR10 و دالبی ویژن، تراشهی Snapdragon 888، حافظهی ذخیرهسازی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی، و ۸ یا ۱۲ گیگابایت حافظهی رم به همراه باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعت و شارژر ۱۲۰ وات، میتواند بهترین گوشی برای گیمرها باشد. همچنین، وجود اسپیکرهای استریوی هارمان کاردن و امکان دریافت بهروزرسانی ۳ نسخهی بعدی اندروید و دوربینهای باکیفیت، ارزش خرید شیائومی 11T پرو را افزایش میدهد.
این گوشی در نسخهی مجهز به ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی با قیمت حدود ۱۴ میلیون تومان در بازار موبایل عرضه شده است. همچنین، نسخهی مجهز به ۲۵۶ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی نیز با حدود دو میلیون هزینهی بیشتر در دسترس قرار دارد.
بهترین گوشی گیمینگ تا 20 میلیون تومان
شیائومی 12T
گوشی “شیائومی 12T” با توجه به تراشهی قدرتمند Dimensity 8100 اولترا، یکی از بهترین عملکردها را بین گوشیهای بازی با قیمت حدود ۲۰ میلیون تومان دارد. این تراشه، که در سطح عملکردی نزدیک به پرچمدار سالهای گذشتهی کوالکام، یعنی اسنپدراگون 888 قرار دارد، از لیتوگرافی بهینهتری استفاده میکند که باعث پایداری عملکرد در پردازشهای سنگین میشود.
از دیگر ویژگیهای این گوشی میتوان به نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی با فرکانس بروزرسانی ۱۲۰ هرتز OLED با دقت ۲٬۷۱۲ در ۱٬۲۲۰ پیکسل، اسپیکرهای استریو، حافظه رم ۸ گیگابایت و باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعت با شارژ فوقسریع ۱۲۰ وات نام برد. تمام این امکانات باعث میشوند که گوشی شیائومی 12T برای بازیها و پردازشهای سنگین دیگر مناسب باشد.
علاوه بر سختافزار قدرتمند و بهروز، عرضه با سیستم عامل اندروید ۱۲، باعث میشود که گوشی نرمافزاری بهروز و قابل اطمینان داشته باشد. دوربین اصلی با رزولوشن ۱۰۸ مگاپیکسل و لرزشگیر اپتیکال تصویر، عملکرد خوبی در عکسبرداری و فیلمبرداری دارد و به کاربر اجازه میدهد تا محتوای خلاقانهتری را تولید کند.
بهترین گوشی گیمینگ تا 23 میلیون تومان
ردمی K50 گیمینگ شیائومی
گوشی “ردمی K50 گیمینگ” در واقع نام دیگر گوشی “پوکو F4 جی تی” است و تنها اختلاف جزئی در رنگبندی این دو گوشی بالارده و گیمینگ شیائومی وجود دارد؛ اما رابط کاربری پوکو کمی با سایر محصولات شیائومی فرق دارد و ممکن است در دریافت بهروزرسانیهای نرمافزاری نیز متفاوت از هم عمل کند. با این حال، سایر ویژگیهای این دو گوشی با یکدیگر یکسان خواهند بود.
شیائومی 12
گوشی “شیائومی 12” از همان سختافزار پوکو اف 4 جی تی، یعنی تراشهی Snapdragon 8 Gen 1، استفاده میکند، اما نرمافزار و دوربین و کیفیت ساخت آن بسیار بهتر از گوشی گیمینگ پوکو است و در ابعاد کوچکتر و وزن کمتری به بازار عرضه شده است. با این حال، “شیائومی 12” برخی امکانات گیمینگ پوکو F4 جیتی را ندارد. با مبلغی در حدود ۲۲ میلیون تومان، میتوان نسخهای مجهز به ۸ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی را تهیه کرد و با مبلغی در حدود ۲۴ میلیون تومان، نسخهای مجهز به ۱۲ گیگابایت حافظهی رم آن را میتوان خرید.
بهترین گوشی گیمینگ تا 26 میلیون تومان
شیائومی 12T پرو
گوشی “شیائومی 12T پرو” به تازگی وارد بازار موبایل کشور شده و هنوز قیمت آن در حال شکلگیری است. با این حال، این گوشی ارزانترین گوشی مجهز به تراشهی اصلاحشده و بهینهی کوالکام، Snapdragon 8+ Gen 1 است که مشکلات گرمای بیشازحد و مصرف زیاد انرژی نسخهی استاندارد این تراشه را بهحداقل رسانده است.
علاوهبر وجود بهترین تراشهی حالحاضر در بطن 12T پرو، این گوشی دارای نمایشگر ۶٫۶۷ اینچ AMOLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و امکان پشتیبانی از HDR10+، دالبی ویژن و ۶۸ میلیارد رنگ است. همچنین دوربین اصلی آن با رزولوشن ۲۰۰ مگاپیکسل، عرضه با MIUI 13 برپایهی اندروید ۱۲، بلندگوهای استریو تنظیمشده توسط Harman Kardon، باتری ۵٬۰۰۰ میلیآمپرساعت و شارژ سریع ۱۲۰ وات نیز دیگر ویژگیهای این گوشی هستند.
“شیائومی 12T پرو” با شعار “Master AI Photography” در عکاسی نیز همراه خوبی برای کاربران خواهد بود؛ همچنین این گوشی از سیستم خنککننده ترکیبی محفظه بسیار بزرگ بخار با ورقههای چندلایهی گرافیت و لایهی نیترید بور بهره میبرد. با توجه به بهینه شدن تراشه و بهبود سیستم خنککنندگی، انتظار میرود که “شیائومی 12T پرو” خنکتر و پایدارتر از نسل پیشین خود عمل کند.
نوبیا رد مجیک 6R زد تی ای
گوشی «Nubia Red Magic 6R» ZTE مجهز به تراشه اسنپدراگون 888 است که دو سال از عمر آن می گذرد، اما همچنان یکی از بهترین انتخاب ها برای بازی باقی مانده است. این به این دلیل است که علاوه بر داشتن ویژگیهای بازی مانند دکمههای حساس به فشار برای بازی و سیستم خنککننده پیشرفته، از یک تراشه قدرتمند و ۱۲ گیگابایت رم نیز بهره میبرد که میتواند بازیهای سنگین طولانیمدت را بدون افت فریم قابل توجه یا بیش از حد انجام دهد. گرم شدن بیش از حد
لازم به ذکر است که تفاوت عملکرد بین تراشه های اخیر کوالکام اسنپدراگون 888 و اسنپدراگون 8 نسل 1 آنقدر قابل توجه نیست که به نسل جدید برتری آشکار و مطلق بدهد. بنچمارک 3DMark تفاوت عملکردی نزدیک به دو برابر را نشان می دهد، اما در بنچمارک Geekbench 5 این تفاوت بسیار کم است. علاوه بر این، اسنپدراگون 888 عملکرد پایدارتری در حفظ عملکرد خود در طول زمان دارد.
موتورولا اج 30 پرو
گوشی “موتورولا اج ۳۰ پرو” با صفحه نمایش OLED ۶٫۷ اینچی با فرکانس ۱۴۴ هرتز، تراشهی Snapdragon 8 Gen 1، دوربین اصلی و اولتراواید ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین سلفی ۶۰ مگاپیکسلی، اسپیکرهای استریو و باتری با ظرفیت ۴٬۸۰۰ میلیآمپرساعت به همراه شارژر ۶۸ وات، امکانات و ویژگیهایی را دارد که این گوشی را برای استفاده روزمره و عکاسی به علاوه گیمینگ بسیار مناسب میکند.
بهترین گوشی گیمینگ تا 35 میلیون تومان
وان پلاس Ace پرو
“وانپلاس Ace پرو” با نسخهی معمولی تنها در چند جزئیات متفاوت است و علاوه بر طراحی، از نمایشگر Fluid AMOLED، تراشهی Snapdragon 8+ Gen 1 و باتری با ظرفیت ۴٬۸۰۰ میلیآمپرساعتی استفاده میکند. اما باید ذکر کرد که سایر ویژگیهای گوشی “وانپلاس Ace پرو” تقریباً شبیه به نسخهی استاندارد آن هستند.
بلک شارک 5 پرو شیائومی
در حال حاضر، بهترین گوشی برای بازی کردن شاید “بلک شارک 5 پرو” از شرکت شیائومی باشد. این گوشی پرچمدار با داشتن تراشهی Snapdragon 8 Gen 1، نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی با فرکانس ۱۴۴ هرتز OLED، بلندگوهای دوگانه و باتری با ظرفیت ۴٬۶۵۰ میلیآمپرساعت به همراه شارژ سریع ۱۲۰ وات، یکی از بهترین گزینههای برای بازی کردن محسوب میشود.
اگرچه ویژگیهای مشابهی را در گوشیهای ارزانتر نیز میتوان یافت، اما این گوشی که به عنوان گوشی گیمینگ شناخته میشود، در خنککنندگی، رابط کاربری بهینه برای بازی و طراحی مناسب برای گیمرها بهتر عمل میکند و درنتیجه برای بازی کردن بیشتر مناسب است.
بهترین گوشی گیمینگ تا 40 میلیون تومان
وان پلاس 10T
وانپلاس با تجهیز جدیدترین گوشی بالاردهی خود به تراشهی Snapdragon 8+ Gen 1 در کنار ۱۲۸ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی و ۸ گیگابایت حافظهی رم، آن را برای هرگونه پردازش سنگین، از جمله بازیهای پرطرفدار بین گیمرها، مناسب کرده است. علاوه بر این، دوربینهای این گوشی تجربهی عکاسی و فیلمبرداری خوبی را برای کاربران فراهم میکند.
ویژگیهای دیگر گوشی “وانپلاس 10T” شامل نمایشگر ۶٫۷ اینچی با فرکانس ۱۲۰ هرتز Fluid AMOLED، اسپیکرهای استریو، و باتری با ظرفیت ۴٬۸۰۰ میلیآمپرساعتی به همراه شارژر ۱۵۰ وات (!) است. قیمت مدل مجهز به ۱۶ گیگابایت حافظهی رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیرهسازی گوشی “وان پلاس 10 تی” حدود ۳۸ میلیون تومان است.
بهترین گوشی گیمینگ تا 45 میلیون تومان
آیفون 13 اپل
اگر اندازهی نمایشگر ۶٫۱ اینچی با نرخ نوسازی ۶۰ هرتز را در آیفون 13 اپل قرار دهید، به شما پیشنهاد میدهیم که خود را از لذت بازی کردن روی دستگاهی مجهز به تراشهی قدرتمند و بهینهی A15 Bionic اپل محروم نکنید. این دستگاه، اگرچه دارای نمایشگر کوچک با نرخ نوسازی استاندارد است، اما از پنل Super Retina XDR OLED با پشتیبانی از دالبی ویژن و HDR10 استفاده میکند.
ویژگیهای دیگر آیفون 13 اپل شامل گواهی ضدآب و گردوغبار IP68، کیفیت ساخت بسیار بالا، دوربینهای عالی و پشتیبانی نرمافزاری منظم و بلندمدت است. برای آشنایی بیشتر با نسخهی استاندارد پرچمداران ۲۰۲۱ اپل
بهترین گوشی گیمینگ تا 55 میلیون تومان
گلکسی اس 22 اولترا سامسونگ 5G
شرکت سامسونگ به ساخت گوشیهای گیمینگ علاقهای زیادی ندارد و این موضوع در گوشیهای پرچمدار این شرکت نیز مشهود است. گوشی «S22 اولترا»، اگر چه از قابلیتهای اضافی گوشیهای گیمینگ بهرهای نمیبرد، با تکیه بر تراشهی قدرتمند Snapdragon 8 Gen 1، نمایشگر بسیار باکیفیت و بزرگ و سریع، حافظهی رم کافی و باتری قدرتمند، عملکرد بسیار خوبی در بازیها ارائه میدهد.
بهترین گوشی گیمینگ بالای 60 میلیون تومان
آیفون 13 پرو مکس اپل
میتوان گفت آیفون 13 پرو مکس اپل، بهترین گوشی سال 2021 بوده و برای گیمرهای موبایل نیز میتواند یک انتخاب عالی باشد. ویژگیهای فوقالعادهای که در این گوشی وجود دارد، شامل نمایشگر ۶٫۷ اینچی سوپر Retina XDR OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، پشتیبانی از دالبی ویژن و HDR10، رزولوشن ۲۷۷۸ × ۱۲۸۴ پیکسل، حداکثر روشنایی ۱۲۰۰ نیت، تراشهی ۵ نانومتری A15 بایونیک اپل، پردازندهی گرافیکی ۵ هستهای اپل، ۶ گیگابایت حافظهی رم، ۱۲۸ یا ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت یا یک ترابایت حافظهی ذخیرهسازی و باتری ۴۳۵۲ میلیآمپرساعتی با قابلیت پشتیبانی از فناوری شارژ سریع ۲۰ وات هستند.
به علاوه، آیفون 13 پرو مکس از مشکلات رایج در گوشیهای اندرویدی مانند افت عملکرد پس از استفادهی طولانیمدت یا محدودیت در بهروزرسانی سیستمعامل رنج نمیبرد. همچنین، این گوشی بهدلیل قدرت سختافزاری و عملکرد بینظیر در عکاسی و فیلمبرداری نیز شناختهشده است.
با این حال، میتوان به عدم وجود شارژر سریعتر در جعبهی این گوشی اشاره کرد که اگر وجود داشته باشد، آیفون 13 پرو مکس بهعنوان یکی از بهترین گوشیهای ساختهشده تاکنون، بیعیبونقص بهشمار خواهد آمد.
انتخاب جایگزین: گلکسی زد فولد ۳
گلکسی زد فولد 3 سامسونگ
اگر به دنبال یکی از بهترین گوشیهای اندرویدی بازار هستید و مشکل مالی ندارید، میتوانید گوشی تاشو “گلکسی زد فولد ۳ سامسونگ” را به عنوان گزینهی مناسب انتخاب کنید. این گوشی با نمایشگر بزرگ ۷٫۶ اینچی DYNAMIC AMOLED 2X، تجربهای شگفتانگیز را برای بازی روی یک دستگاه تبلت مانند برای کاربران فراهم میکند.
این گوشی دارای تراشهی ۵ نانومتری Snapdragon 888، دوازده گیگابایت حافظهی رم، پشتیبانی از قلم استایلوس سامسونگ، ۲۵۶ یا ۵۱۲ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی، اسپیکرهای استریوی تنظیمشده توسط AKG و باتری ۴،۴۰۰ میلیآمپرساعت بههمراه پشتیبانی از شارژ سریع ۲۵ وات است. این ویژگیها گوشی تاشو سامسونگ را به یک گزینهی مناسب برای هر نوع کاربری، از جمله تریدینگ و گیمینگ، تبدیل کرده است.
نسل چهارم گوشی تاشو سامسونگ به نام “گلکسی زد فولد 4″، تفاوتهایی با نسل پیشین خود ندارد، اما تراشهی بهینه و پرچمدار Snapdragon 8+ Gen 1 و دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی بهبودهایی در این گوشی به ارمغان آورده است.
نظرات کاربران