مجله سیمدخت
0

واقعیت‌های جذاب درباره آلبرت اینشتین: ۱۳ نکته جالب

بازدید 367

از غلبه بر مشکلات گفتاری تا تبدیل شدن به یک عالم برجسته، آلبرت اینشتین واقعاً یک شخصیت فوق‌العاده بود. در این قسمت از مجله سیمدخت، برای شما عزیزان یک لیست از حقایق جالب درباره آلبرت اینشتین فراهم کرده‌ایم.

حقایق جذاب در مورد آلبرت اینشتین

آلبرت اینشتین، پدر فیزیک مدرن، یکی از برجسته‌ترین فیزیکدانان قرن بیستم به حساب می‌آید. اگر به دنبال اطلاعات جذاب درباره آلبرت اینشتین برای کودکان خود هستید، این مطلب برای شما مناسب است. او در ۱۴ مارس ۱۸۷۹ در اولم، وورتمبرگ، کشور آلمان به دنیا آمد.
تئوری‌های او در زمینه‌های گرانش، ماده، نور، فضا و نسبیت، واقعاً تحسین‌برانگیز بوده‌اند. وی در سال ۱۹۲۱ جایزه نوبل فیزیک را به خاطر رویکرد و توضیحاتش در مورد اثر فوتوالکتریک دریافت کرد. اگر دوست دارید بیشتر از حقایق جالب و مسلی درباره آلبرت اینشتین بدانید، همچنان می‌توانید این مطلب را مطالعه کنید.

بیوگرافی آلبرت انیشتین

آلبرت اینشتین، فرزندان هرمان و پائولین اینشتین، در خانواده‌ای یهودی به دنیا آمد. پدرش تاجر بود و مادرش خانه‌دار. او یک خواهر به نام ماریا “ماجا” و یک برادر کوچک‌تر به نام انیشتین داشت که در ۱۸ نوامبر ۱۸۸۱ در مونیخ، آلمان متولد شد.
آلبرت در جوانی به علم و الکترونیک از طریق پدرش آشنا شد. او به ریاضیات و علوم علاقه زیادی داشت اما نتوانست تحصیلات خود را در آلمان به پایان برساند. در دوران کودکی، از روش یادگیری گرامر انگلیسی در مدرسه خوشش نمی‌آمد و این او را به سختی کشاند. این سختی و اقتدار او را از راه نمی‌انداخت و در نهایت، او از مدرسه اخراج شد.
در هفت سالگی عاشق ریاضیات و علوم شد و یکی از دوستان بزرگ‌ترش به او کتاب‌های زیادی در زمینه‌های علوم، ریاضیات و فلسفه داد. در دوران تحصیلات خود در سوئیس، به تخصص در زمینه فیزیک و ریاضی پرداخت. پس از فارغ‌التحصیلی در سال ۱۹۰۰، در یک اداره ثبت اختراع در سوئیس کار کرد، اگرچه تمایل داشت به تدریس و یادگیری فیزیک بپردازد.
از لحاظ پیشرفت‌های علمی، در سال ۱۹۰۵، او با پنج مقاله تحقیقاتی که منتشر کرد، جهان را به جایی نو و جدید کشاند و این مقالات باعث شدند که دیدگاه مردم در مورد جهان تغییر کند. در سال ۱۹۲۱، او جایزه نوبل فیزیک را به خاطر کار در زمینه خواص نوری جدید دریافت کرد. در یک مقاله دیگر، نظریه نسبیت خاص را معرفی کرد.
در سال ۱۹۳۳، زمانی که آلمان تحت حکومت نازی‌ها بود، او از آلمان فرار کرد و به ایالات متحده رفت.

آیا آلبرت انیشتین کودک داشت؟

در سال ۱۹۰۳، آلبرت اینشتین با دوست دانشگاهی‌اش، میلوا ماریچ، ازدواج کرد. آنها سه فرزند داشتند، دو پسر و یک دختر به نام لیزرل. او در ژانویه ۱۹۰۲، یکسال قبل از ازدواج آن‌ها، به دنیا آمد. پس از یک سال از ازدواج، فرزند اول آنها، هانس آلبرت، و سپس پسر دومشان، ادوارد، به دنیا آمدند.
لیزرل، که برای بسیاری از زندگی‌اش ناشناخته بود، عمر کوتاهی داشت. اعتقاد بر این است که او در سن کمتر از دو سال به علت مخملک درگذشت. در سال ۱۹۸۶، با کشف یک جعبه کفش که حاوی ۵۴ نامه عاشقانه بین اینشتین و میلوا از اواخر سال ۱۸۹۷ تا سپتامبر ۱۹۰۳ رد و بدل شده بود، وجود لیزرل نهاییاً مشخص شد.

هانس آلبرت اینشتین در 14 می 1904 به دنیا آمد.

هانس، یک مهندس و مربی حرفه‌ای بود و در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، به عنوان استاد مهندسی هیدرولیک شناخته می‌شد. او به طرز گسترده‌ای در زمینه تحقیقات انتقال رسوب مشغول به کار بود و در ۲۶ ژوئیه ۱۹۷۳ در وودز هول، ماساچوست، ایالات متحده دار فانی را وداع گفت.
ادوارد اینشتین، دومین فرزند از آلبرت و میلوا، در ۲۸ ژوئیه ۱۹۱۰ در زوریخ، سوئیس، به دنیا آمد. او علاقه زیادی به موسیقی داشت و آرزو داشت به عنوان دکتر موسیقی شناخته شود. اما بر اثر بیماری اسکیزوفرنی، مجبور به بستری شدن در مراکز درمانی بود. ادوارد از داروها و حتی از تراپی‌های الکتریکی نیز استفاده کرد.
زمانی که ادوارد بیمار بود، او نسبت به پدرش احساس ناخوشایندی کرد و این مسئله باعث شد که آلبرت تا آخر عمر پسر خود را ملاقات نکند. وی بیشتر تحت نظر مادرش بود. پس از درگذشت آلبرت در سال ۱۹۴۸، ادوارد در یک کلینیک روانپزشکی در زوریخ زندگی کرد و در ۲۵ اکتبر ۱۹۶۵ در سن ۵۵ سالگی به دلیل سکته مغزی درگذشت.
در سال ۱۹۱۷، زمانی که آلبرت بسیار بیمار بود، السا، دخترعموی او، مراقبت‌های پرستاری از او را بر عهده گرفت تا به او کمک کند تا بهبود یابد. پس از طلاق از میلوا در ۱۴ فوریه ۱۹۱۹، او در ۲ ژوئن ۱۹۱۹ با السا ازدواج کرد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *