مجله سیمدخت
0

گوگل کروم، حریم خصوصی کاربران خود را تقویت می‌کند

بازدید 91

گوگل در تلاش است با استفاده از سرورهای پراکسی، پیگیری فعالیت‌های کاربران مرورگر کروم در وبسایت‌ها را متوقف سازد. به منظور تعزیز حریم خصوصی کاربران، گوگل در حال امتحان قابلیتی به نام IP Protection برای مرورگر کروم است که هنگام ورود به وبسایت‌های مختلف، آدرس آی‌پی کاربران را مخفی می‌کند و از این طریق از ردیابی مداوم فعالیت‌های آن‌ها جلوگیری می‌کند.

با استفاده از IP Protection، کروم در زمان بازدید از وبسایت‌های خاص که گوگل تشخیص داده است، ترافیک شما را از طریق سرورهای پراکسی مسیردهی می‌کند. این کار باعث می‌شود آی‌پی واقعی شما پنهان شود و به‌جای آن، آی‌پی سرور پراکسی به وبسایت مورد نظر ارسال شود.

در مرحله اولیه، IP Protection تنها برای برخی از دامنه‌های گوگل مانند جیمیل و ادسنس در دسترس قرار خواهد گرفت. گوگل در حال تلاش است تا قبل از عرضه این قابلیت به صورت عمومی، تأثیرات آن را به طور کامل ارزیابی نماید و همچنین، لیست نهایی دامنه‌هایی که این ویژگی برای آن‌ها فعال خواهد شد را به دقت تنظیم کند.

تصویری که نشان‌دهنده‌ی روش گوگل برای اختصاص آی‌پی‌های منطبق با مکان جغرافیایی هر کاربر به او است

همچنین، کاربران حق انتخاب برای فعال یا غیرفعال کردن این ویژگی را دارند که توسط گوگل حفظ می‌شود. گوگل در جهت حفظ حریم خصوصی و همچنین مراقبت از قابلیت‌هایی که برخی از وبسایت‌ها از آدرس آی‌پی برای شناسایی موقعیت جغرافیایی کاربران و جلوگیری از کلاهبرداری استفاده می‌کنند، سعی دارد به یک تعادل برسد.

برای حفظ امکان تشخیص موقعیت جغرافیایی کاربران از طریق آدرس آی‌پی، گوگل هر کاربر را به سروری وصل می‌کند که به موقعیت واقعی کاربر نزدیک‌ترین است. همچنین، در مرحله دوم پیاده‌سازی این ویژگی، گوگل برای افزایش حریم خصوصی بیشتر، از سیستم پراکسی دوم-هاپ یا دو مرحله‌ای استفاده خواهد کرد؛ سرور اول متعلق به گوگل و پراکسی دوم بر روی یک CDN خارجی اجرا خواهد شد.

ابتدا، این ویژگی به‌صورت محدود و فقط برای برخی از کاربران ساکن ایالات متحده که با اکانت گوگل خود در کروم وارد شده‌اند، در دسترس خواهد بود. گوگل باید احتمالی نقصانی مانند افزایش آسیب‌پذیری وبسایت‌ها در برابر حملات DDoS به‌دلیل ناتوانی آن‌ها در تشخیص کلاینت‌های مخرب را بررسی کند.

همچنین، در صورتی که یک سرور پراکسی گوگل به خطر بیافتد، ممکن است ترافیک کاربران افشا شود. گوگل برای مقابله با این مشکلات، در حال بررسی اقدامات حفاظتی مانند احراز هویت و محدود کردن نرخ درخواست‌ها است. به علاوه، گوگل این ویژگی را در نسخه‌های ۱۱۹ تا ۲۲۵ مروگر گوگل کروم در حال آزمایش قرار داده است.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید