مجله سیمدخت
0

حملات هکری به ChatGPT ادامه دارد

حملات هکری به ChatGPT ادامه دارد
بازدید 70

مشکلات ChatGPT به نظر مشکلات جزئی نیستند؛ در حال حاضر، یک گروه هکر ناشناس در سودان، مسئولیت یکی از قطعی‌های قابل توجه اخیر این هوش مصنوعی را برعهده گرفته است.

گروهی با نام “سودان Anonymous” اعلام کرده است که مسئول برخی از انقطاعات اخیر ChatGPT هستند. بر اساس گزارش وب‌سایت بیزنس اینسایدر، در تاریخ ۱۳ دسامبر (۲۲ آذر)، این چت‌بات به مدت ۴۰ دقیقه قطع شد، که دومین قطعی بزرگ این خدمت هوش مصنوعی بوده است؛ زیرا در تاریخ ۸ نوامبر (۱۷ آبان) نیز به مدت بیش از ۹۰ دقیقه خاموش شده بود. در این دوره‌ها، ChatGPT با مشکلات دیگری مانند قطعی‌های دوره‌ای و افزایش درصد خطا مواجه شده است.

OpenAI دلیل این قطعی بزرگ را مشخص نکرده و تنها به هدفمندی این حملات اشاره کرده است. گروه “سودان Anonymous” مسئولیت این حملات را بر عهده گرفته و اظهار کرده است: “تا زمانی که تال برودا، رئیس پلتفرم تحقیقاتی OpenAI و حامی نسل‌کشی رژیم اشغالگر قدس، اخراج نشود و ChatGPT دیدگاه‌های غیرانسانی در قبال مردم فلسطین داشته باشد، به حملات خود ادامه خواهیم داد.”

این گروه ادعا می‌کند که حملات سایبری آن‌ها به OpenAI به دلیل همکاری این شرکت با دولت اشغالگر اسرائیل و ارتباطات حَسنه‌ی سم آلتمن، مدیرعامل شرکت، با این رژیم، به وقوع پیوسته است.

همچنین، گروه “سودان Anonymous” ادعا می‌کند که این هوش مصنوعی دارای تعصباتی علیه مردم فلسطین و به نفع رژیم اشغالگر است؛ از این رو، امکان استفاده از آن برای توسعه‌ی سلاح‌ها علیه مردم فلسطین وجود دارد.

این گروه از روش انکار سرویس یا DDoS برای حمله به ChatGPT با استفاده از ترافیک ساختگی استفاده کرده است؛ با این حال، احتمال مشکلات در شبکه‌های داخلی OpenAI کمتر به نظر می‌رسد.

در حالی که در ماه‌های اخیر، این گروه موجی از حملات را در سراسر جهان راه‌انداخته است، مقصود و انگیزه‌ای که ایشان را به انجام این حملات می‌انگیزاند، هنوز مشخص نشده است؛ به عبارت دیگر، آیا هدف آن‌ها مبارزه با اسلام‌هراسی، سازمان‌های حامی اسرائیل یا دلایل دیگری است.

وب‌سایت خبری امنیت سایبری “دارک ریدینگ” این گروه را مسئول برخی از حملات در اروپا معرفی کرده است که به نظر می‌رسد به عنوان تلافی برخی از فعالیت‌های ضداسلامی در این منطقه صورت گرفته است.

آرون هامبلتون، مدیر بخش خاورمیانه و آفریقا در شرکت امنیت سایبری SecurityHQ، اظهار داشته است: “این گروه از زمان تأسیس کانال تلگرامی خود در تاریخ ۱۸ ژانویه ۲۰۲۳ (۲۸ دی ۱۴۰۱)، به صورت منظم اهداف خود را برای حمله به شرکت‌هایی که به کشور سودان تهدید کرده‌اند، منتشر کرده است.”

به جواب، گروه “سودان Anonymous” ارتباط با یک گروه هکر در روسیه به نام Killnet دارد، که به عنوان مسئول بسیاری از حملات DDoS در جهان شناخته می‌شود. این گروه به عنوان یکی از چند گروه هکری تلقی می‌شود که در طول جنگ اخیر، سازمان‌های اسرائیلی را به عنوان هدف قرار داده‌اند.

بطور کلی، این گروه هدف اصلی حملات خود را تمامی شرکت‌های آمریکایی می‌داند. پس از قطع اتصال OpenAI، آن‌ها مسئولیت حمله به سرورهای بازی ویدئویی راکت لیگ از شرکت اپیک گیمز را برعهده گرفتند.

همچنین، در ماه آگوست (مرداد ۱۴۰۲)، آنها به‌مدت حدود دو ساعت شبکه اجتماعی X (توئیتر سابق) را تخریب کردند و اعلام کردند: “پیام ما به ایلان ماسک این است: استارلینک را در سودان راه‌اندازی کنید.”

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *