اخیراً، بازیکنان مشتاق انتقاداتی را درباره اضافه شدن “فایت پس” به بازی Tekken 8 با قیمت ۷۰ دلار مطرح کردهاند.
در جلسهی اخیر Tekken Talk، توسعهدهندگان بازی اعلام کردند که ویژگی جدیدی به نام “فایت پس” به بازی اضافه خواهد شد. طبق توضیحات منتشر شده، این ویژگی مشابه بتل پس در بازیهای سرویس محور عمل میکند. در این ویژگی، بازیکنان میتوانند در بازهی زمانی مشخص شده با انجام ماموریتهای روزانه و هفتگی در بخش آنلاین، سطح خود را افزایش دهند و به آیتمهای مختلف دست پیدا کنند. مانند بسیاری از بتل پسهای بازیهای دیگر، فایت پس شامل یک سری آیتم رایگان و یک ردیف برای آیتمهای پولی است که در آن آیتمهای لوکسی نیز وجود دارد. همچنین، بازیکنان میتوانند سکههای تکن را دریافت کرده و از آنها برای خرید آیتمها در فروشگاه تکن استفاده نمایند.
این تصمیم برخی از بازیکنان را ناراحت کرده است، زیرا آنها احساس میکنند که با پرداخت ۷۰ دلار برای یک بازی، نباید به تراکنشهای خرد دیگری نیاز داشته باشند. این نگرانی در حالی مطرح است که تکن ۸ در تاریخ ۲۶ ژانویهی سال جاری عرضه شده و حدود یک ماه بعد از عرضه، باندای نامکو (Bandai Namco) پرداختهایی درون برنامهای را به همراه یک فروشگاه که در آن آیتمها را میتوان با پول واقعی خریداری کرد، به بازی اضافه کرده است.
بر اساس نظرات کاربران یوتیوب و ارسالهای متعدد در سابردیت تکن، به نظر میرسد که بسیاری از بازیکنان احساس میکنند که اضافه کردن بتل پس توسط سازندگان یک تصمیم نه چندان جذاب بوده است. یکی از کاربران در یوتیوب اظهار کرده است که اگر میدانست که سازندگان چنین برنامههایی دارند، هرگز نسخه کالکتورز بازی را نمیخرید. او همچنین افزوده که سازندگان استریت فایتر ۶ حداقل نجابت را داشتهاند که از قبل این موضوع را به بازیکنان اعلام میکردند.
یک کاربر دیگر نیز اظهار کرده است که سازندگان با این بازی با قیمت کامل و ۷۰ دلاری به نظر میرسد که انگار رایگان است. فرد دیگری نیز نوشته است که نسخه آلتیمیت بازی را خریداری کرده و معتقد بوده که تمام محتوای الحاقی را با بتل پس دریافت خواهد کرد. بسیاری از کاربران همچنین صداقت سازندگان را زیر سوال برده و اعلام کردهاند که آنها مطمئن بودهاند که اگر از قبل این موضوع را اعلام میکردند، با واکنشهای منفی بسیاری مواجه میشدند.
در حالی که ژانر بازیهای مبارزهای در حال حاضر پرطرفداری بالایی دارد و بازیهای برجسته این سبک مانند “مورتال کامبت ۱”، “استریت فایتر ۶” و “تکن ۸” تحسین منتقدین را به دنبال داشتهاند، این بازیها پس از عرضهی خود با انتقاداتی مواجه شدهاند، به دلیل سیاستهای تراکنشی آنها.
به عنوان مثال، یک ماه پس از عرضه، “مورتال کامبت ۱” به دلیل اضافه شدن محتوای “Halloween Fatality” که برای دسترسی به آن نیاز به پرداخت ۱۲ دلار داشت، با انتقاداتی روبهرو شد.
همچنین، “استریت فایتر ۶” به دلیل یک کراساوور با سری “لاکپشتهای نینجا” که شامل لباسهای جدید، لوازم جانبی و موارد دیگر بود و برای خرید همهی آنها باید حدود ۱۰۰ دلار هزینه کرد، مورد انتقاد قرار گرفت.
واکنش سازندگان به این انتقادات امری است که باید دیده شود.
نظرات کاربران