در نیویورک، یک رستوران معروف به نام “سرندیپیتی ۳” واقع شده که سیب زمینی سرخ کرده خود را با قیمت ۲۰۰ دلار به مشتریانش ارائه میدهد. این رستوران به گونهای خاص جذابیت دارد که حتی رئیس فدرال رزرو، که همواره به دنبال نشانههای تورم است، به محلهی آپر ایست سایدِ منهتن سفر کرده و از این سیب زمینیهای سرخ کرده شگفتزده میشود.
علاوه بر سرندیپیتی ۳، این رستوران به عنوان دارنده رکورد گرانقیمتترین برگر با قیمت ۲۹۵ دلار و بستنی ساندی با قیمت ۱۰۰۰ دلار نیز شناخته شده است. این دستاورد برای آنها منجر به ثبت نام در کتاب رکوردهای گینس شده است. از تاریخ ۱۳ جولای، این سیب زمینیهای سرخ کرده به عنوان گرانترینهای دنیا شناخته شدهاند و به دلیل قیمت بالای آنها، همواره توجه بسیاری را به خود جلب کردهاند.
جو کالدرون، سرآشپز و مدیر نوآوری رستوران، توضیح میدهد: “محیط سرندیپیتی واقعاً یک جای شاد و پرانرژی است. مردم به اینجا میآیند تا لحظات خوشی را سپری کنند و گاهی از دغدغههای زندگی فرار کنند.”
برای آمادهسازی این سیبزمینیها، ابتدا پوست آنها در سرکه جوشانده میشود تا نرم شوند. سپس دوبار در روغن غواز خالص – و نه روغن معمولی – سرخ میشوند تا به اندازهای که بیرون آنها خشک و سرخ و درونشان نرم و پفی شود.
سپس بر روی سیب زمینیها طلای خوراکی پاشیده میشود و با نمک ترافل و روغن ترافل، به طعم دلچسبی میرسند. پس از آن، آنها در یک بشقاب کریستال قرار میگیرند، در کنار یک گل ارکیده، برشهای باریک قارچ ترافل، و دیپ پنیر مورنی. در سس نیز از ترافل – که یک نوع قارچ فصلی کمیاب است – استفاده میشود.
فردریک شونکیورت، سرآشپز اجرایی رستوران، تاکید دارد: “در اینجا ستاره اصلی ترافل است.” همانطور که در بسیاری از رستورانهای دیگر دیده میشود، رستوران سرندیپیتی هم به دلیل شیوع ویروس کرونا برای مدتی بسته شد. کالدرون و شونکیورت تصمیم گرفتند که با معرفی این سیب زمینیهای لوکس، بازگشت خود را به بازار اعلام کنند.
و بدیهی است که این سیب زمینیها عملکرد بسیار موفقی داشتهاند. یک لیست انتظار به مدت ۸ تا ۱۰ هفته برای دستیافتن به این سیب زمینیها وجود دارد و مردم برای تست آنها در صف هستند. کالدرون اظهار میکند: “این یک سال و نیم اخیر برای همهی ما بسیار دشوار بوده است. حالا زمان آن است که کمی لذت ببریم.”
نظرات کاربران