مجله سیمدخت
0

باگ تایپی! علت تاخیر در عرضه نسل جدید پردازنده‌های Ryzen 9000

باگ تایپی! علت تاخیر در عرضه نسل جدید پردازنده‌های AMD
بازدید 56

آیا یک اشتباه املایی ساده باعث تأخیر در عرضه پردازنده‌های Ryzen 9000 شرکت AMD شد؟

شرکت AMD هرگز دلیل تأخیر در عرضه پردازنده‌های سری Ryzen 9000 را به طور دقیق اعلام نکرد. تنها توضیح رسمی این بود که مشکلات کیفی باعث شده‌اند این محصولات با استانداردهای مورد نظر شرکت همخوانی نداشته باشند. هرچند، به نظر می‌رسد که دلیل این تأخیر تنها یک اشتباه املایی ساده بوده است.

به تازگی، دسته‌ای از پردازنده‌های Ryzen 7 9700X به اشتباه با نام Ryzen 9 9700X برچسب‌گذاری شده و به دست شرکت‌های دیگر رسیده است. این اشتباه املایی تأثیری بر عملکرد این پردازنده‌ها ندارد، اما می‌توانست مسئله‌ای بحث‌برانگیز شود که AMD ترجیح داده از آن اجتناب کند. احتمالاً همین موضوع باعث شده که این شرکت عرضه پردازنده‌های جدید خود را به تأخیر بیندازد.

AMD در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد: «ما از شور و هیجانی که برای پردازنده‌های سری Ryzen 9000 وجود دارد، سپاسگزاریم. در جریان بررسی‌های نهایی، متوجه شدیم که بسته‌هایی که برای شرکای تجاری خود ارسال کرده‌ایم، از نظر کیفیت با استانداردهای مورد نظر ما همخوانی ندارند و تمام انتظارات ما را برآورده نمی‌کنند. به منظور اطمینان از ارائه بهترین تجربه ممکن برای تمام کاربران پردازنده‌های رایزن، ما و شرکای تجاری‌مان در حال تعویض آن قطعات با قطعات جدید هستیم.»

باگ تایپی! علت تاخیر در عرضه نسل جدید پردازنده‌های AMD احتمال وجود اشتباه املایی روی پردازنده‌های سری ۹۰۰۰ اولین بار توسط کاربری به نام Ian Cutress در شبکه اجتماعی ایکس مطرح شد. هنوز مشخص نیست که این اشتباه املایی روی بسته‌بندی محصولات بوده و اصلاح آن آسان و کم‌هزینه است یا روی بدنه خود پردازنده وجود دارد که در این صورت باید تمام پردازنده‌ها به کارخانه بازگردانده شوند.

اخیراً رسانه Tom’s Hardware نیز گزارش داده که پردازنده‌های Ryzen 5 9600X به اشتباه با لیبل Ryzen 9 برای شرکت‌ها ارسال شده‌اند. عجیب است که این شرکت به دلیل اشتباه املایی روی یک یا دو محصول، معرفی کل مجموعه را به تعویق انداخته است. شاید این مشکل در تمام محصولات وجود داشته باشد یا شاید AMD می‌خواسته مطمئن شود که هیچ پردازنده‌ای با لیبل اشتباه Ryzen 9 9700X به بازار نرسد. به هر حال، نهایتاً یک نفر توانسته به این پردازنده‌ها دست پیدا کند و این خبر را منتشر کند.

با وجود اینکه نام و کد محصولات با لیزر روی بدنه پردازنده‌ها حک می‌شوند، اصلاح آن‌ها کار سختی نیست؛ هرچند برای این کار باید تمام پردازنده‌ها دوباره به کارخانه بازگردند و مجدداً در خط حکاکی قرار گیرند. سوال اصلی این است که آیا تحمل تمام این دردسرها ضروری بود یا می‌شد پردازنده‌ها را با لیبل اشتباه به بازار عرضه کرد؟

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *