مجله سیمدخت
0

اینستاگرام: نمی‌خواهیم تردز را جایگزین توییتر کنیم

بازدید 73

رئیس اینستاگرام به صراحت اعلام کرده است که تردز قصد جایگزینی توییتر را ندارد، بلکه فضایی را برای کسانی که به توییتر علاقه ندارند، با کمترین خشم فراهم می‌کند.

آدام موسری، رئیس اینستاگرام، در پاسخ به خبرنگار ورج، اعلام کرده است که تردز به عنوان جایگزینی برای توییتر طراحی نشده است. این بیانیه در حالی صورت گرفته است که در روزهای اخیر، بسیاری از کاربران تردز را به عنوان شدیدترین رقیب توییتر مطرح کرده‌اند و به مقایسه این دو شبکه اجتماعی پرداخته‌اند.

موسری توضیح می‌دهد که اپلیکیشن Threads هدف ندارد تبدیل به یک فضای سیاسی و اخبار جنگ و سیاست شود.

به عقیده موسری، تمرکز بر روی خبر باعث قرار گرفتن تردز در برابر تحقیقات راهبردی و منفی می‌شود و متا هدف ندارد چنین رویکردی را اتخاذ کند، حتی اگر انتشار خبرهای سیاسی باعث افزایش بازدید و درآمد تردز شود.

آدام موسری تاکید می‌کند که جوامع بسیاری مانند ورزش، موسیقی، مد، زیبایی و سرگرمی وجود دارند و تردز می‌خواهد در این حوزه‌ها نقشی داشته باشد. متا در پی تبدیل تردز به یک “پلتفرم پویا” است، بدون تمرکز بر سیاست یا اخبار مهم روز.

متا در سال‌های اخیر از حوزه خبررسانی و سیاست فاصله گرفته و حتی حجم محتواهای سیاسی در فیسبوک را نیز کاهش داده است. شرکت پارسال کلمه “News” (اخبار) را از نام فید اصلی فیسبوک حذف کرده است. متا به عنوان واکنش به قانون جدید در کانادا (که تعیین می‌کند شرکت‌ها باید برای انتشار خبرهای محلی به دولت پول پرداخت کنند) اعلام کرده است که انتشار اخبار را در فیسبوک و اینستاگرام متوقف خواهد کرد.

رئیس اینستاگرام در یک پست دیگر می‌گوید تردز هدفش رتبه‌بندی اخبار و محتواهای سیاسی نیست، اما با این نوع محتواها به همان شیوه‌ای که فیسبوک قدیمی با آن برخورد می‌کرد، برخورد نخواهد کرد.

آدام موسری اعتقاد دارد که تردز نمی‌خواهد جایگزین توییتر شود؛ به عبارتی دیگر، “هدفش این نیست که توییتر را جایگزین کند. هدفش این است که برای جوامع اینستاگرام فضای عمومی ایجاد کند که هرگز به توییتر روی نیاورده‌اند.”

رئیس اینستاگرام در ادامه بیان می‌کند: “علاوه بر این، ما در تلاش هستیم تا یک پلتفرم برای کاربران توییتر و سایر پلتفرم‌ها ایجاد کنیم که علاقه‌مند به محیطی با کمترین خشم برای بحث و گفتگو باشند؛ اما این محیط برای تمامی کاربران توییتر نخواهد بود.”

تردز در صبح روز پنج‌شنبه به وقت تهران راه‌اندازی شد و در مدت کوتاهی بیش از ۷۰ میلیون کاربر به خود جذب کرد. در حال حاضر، تردز قابلیت‌های محدودی دارد و پست‌ها را به صورت الگوریتمی در فید نمایش می‌دهد. احتمالاً در آینده، شبکه اجتماعی تردز با امکاناتی برای پیام‌رسانی مستقیم (دایرکت) توسعه خواهد یافت.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *