مجله سیمدخت
0

آر اف فرکشنال چیست؟ مزایا و کاربردهای RF در جوانسازی پوست

آر اف فرکشنال چیست؟ مزایا و کاربردهای RF در جوانسازی پوست
بازدید 115

آشنایی با عملکرد، مزایا، و مخاطرات آر اف فرکشنال

استفاده از فرکانس رادیویی در حوزه پزشکی و زیبایی مدت زمان طولانی است که مورد توجه قرار گرفته است. دستگاه‌های فرکانس رادیویی آر اف فرکشنال، که از نسل دوم این تکنولوژی هستند، نتایج قابل اعتماد و موثری بهمراه داشته اند. سیستم فرکشنال آر اف، به عنوان جدیدترین دستاورد و تکنولوژی در زمینه ضد پیری است که با بهره‌گیری از روش‌های موثر و ایمن، قادر به بازگرداندن پوست به حالتی جوان‌تر و درخشان‌تر می‌باشد. این فناوری فرکانس رادیویی، به عنوان یکی از مؤثرترین روش‌هایی است که با هدف بهبود الاستیسیته پوست به منظور سفت‌کنندگی پوست، مورد استفاده قرار می گیرد.

در این بخش از مقالات مرتبط با سلامت و زیبایی پوست، با مفهوم و کاربرد آر اف فرکشنال و نیز تأثیرات آن بر جوانسازی پوست آشنا شده و به کاربرد و فواید برجسته این فناوری، اشاره خواهیم کرد.

فناوری “آر اف فرکشنال” یا “RF فرکشنال” به چه معناست؟

فناوری RF در واقع از انرژی الکتریکی بهره می‌برد. در زمینه زیبایی، از تکنولوژی آر اف به منظور گرم کردن ملایم و ایمن پوست استفاده می‌شود. دمای گرما که به حدود 60 درجه سانتیگراد محدود می‌شود، منجر به تولید کلاژن و الاستین جدید می‌گردد، که در نتیجه، پوست سفت تر و منسجم تر به نظر می‌رسد. در فناوری آر اف فرکشنال، از پین‌های کوچک به منظور انتقال انرژی از سطح پوست استفاده می شود که به صورت ایمن این عمل را انجام داده و به بهبود ساختار پوست کمک می‌کند.

آر اف فرکشنال چیست؟ مزایا و کاربردهای RF در جوانسازی پوست

این اقدام منجر به ایجاد زخم‌های ریز می‌شود که به شروع یک روند طبیعی بهبودی منجر گردیده و به سرعت فرآیند تشکیل بافت سالم را تسهیل می کند. به همین دلیل، پوست شما به یک ظاهر زیباتر دست خواهد یافت. از آنجا که زخم‌ها بسیار کوچک هستند، زمان بهبودی نیز به همان اندازه کوتاه خواهد بود. استفاده از فرکشنال آر اف جهت بهبود رنگ و بافت پوست، کاهش خطوط و چین و چروک‌ها، و همچنین کاهش آکنه و اسکار روشی بسیار موثر است.

در طول زمان،  با کاهش خطرات مرتبط با فناوری فرکانس رادیویی آر اف نتایج مثبت و موثر حاصل از آن رو به افزایش است. پس با این تکنولوژی شگفت‌انگیز به صورت دقیق‌تر آشنا شویم.آر اف فرکشنال چیست؟ مزایا و کاربردهای RF در جوانسازی پوست

نحوه عملکرد فرکشنال RF

در فناوری فرکشنال RF از سوزن‌های بسیار نازک با روکش طلا استفاده می شود که به آرامی در پوست نفوذ می‌کند و انرژی RF را اعمال کرده و در نتیجه پوست را تحریک به کلاژن سازی می کند تا سفت‌تر و جوان‌تر به نظر بیاید. ابتدا، یک لایه بی حس‌کننده بر روی ناحیه تحت درمان قرار می‌گیرد. در این فناوری، میکروسوزن‌ها روی سطح پوست قرار می‌گیرند و باعث انتقال انرژی فرکانس رادیویی به سطح اپیدرم پوست می شوند. این انرژی به انرژی گرمایی تبدیل شده و منجر به از بین رفتن کانال‌های ریز اپیدرم می‌ گردد. این فرآیند با ایجاد انعقاد در اطراف کانال‌های ریز، به بهبود زخم واکنش نشان می‌دهد.

تمام این رخدادها در نقاط کوچکی از پوست اجرا شده و تأثیرات مثبتی را بهمراه دارد که برای بهبود نیاز به زمان طولانی نیز ندارد.

فرکانس رادیویی آر اف فرکشنال با استفاده از میکرون یا پین الکترود روی صورت و گردن انجام می شود.آر اف فرکشنال چیست؟ مزایا و کاربردهای RF در جوانسازی پوست

پوست جدید در سطوح میکروزخمی تشکیل می‌شود، در حالی که سلول‌های فیبروبلاست به منظور بهبود بافت زخم به تولید فیبرهای جدید کلاژن و الاستین منجر می‌شوند. این فرآیند به ایجاد یک پوست جدید با ظاهری شاداب و جوان (جوان‌سازی پوست) منجر می‌شود. با اجرای درمان‌های مرتبط و اعمال مراقبت‌های مناسب، نتایج بسیار عالی که ماندگاری بالایی نیز دارند حاصل می‌شود که نمی‌توان با روش‌های دیگر از جمله لایه‌برداری پوست، آن را مقایسه نمود.

چگونه تکنولوژی فرکشنال آر اف عمل می‌کند؟آر اف فرکشنال چیست؟ مزایا و کاربردهای RF در جوانسازی پوست

در تکنولوژی فرکشنال RF، میکروسوزن‌ها روی سطح پوست قرار می‌گیرند و انرژی فرکانس رادیویی را به سطح اپیدرم پوست منتقل می‌کنند.

کاربردها و مزایای استفاده از تکنولوژی فرکشنال آر اف چیست؟

عملکرد RF، مسائل و مشکلات زیر را می تواند رفع کند:

  • درمان چین و چروک صورت از جمله مزایای برجسته فناوری فرکشنال RF است.
  • این تکنولوژی قادر است خطوط ریز، شلی، و افتادگی پوست اطراف چشم و دهان را رفع کند و منجر به ارائه درمانی موثر شود.
  •  مشکلات پوستی مانند آکنه، لکه‌های آبله مرغان، اسکارهای تروماتیک، و لکه‌های پوستی را نیز می توان با استفاده از فرکشنال RF بهبود بخشید.
  • این فناوری علاوه بر درمان شلی خفیف تا متوسط در صورت، گردن، و سینه، توانمندی در درمان منافذ باز پوست و لایه برداری سطح پوست را نیز دارد.
  • لیزر فرکشنال آر اف به دلیل حداقل درد و کمترین عوارض جانبی، جزو روش‌هایی است که به جوانسازی پوست کمک می‌کند.
  • فرکشنال RF همچنین قابلیت روشن‌کردن رنگ پوست و اصلاح سطح سبوم پوست را داراست.
  • این تکنولوژی به عنوان یک راهکار مؤثر در برطرف‌کردن آسیب‌های خورشید و درمان های انعطاف‌پذیر برای چندین بیماری پوستی نیز شناخته می‌شود.
  • همچنین، با جلسات درمانی سریع، نتایج درمانی عالی نیز بهمراه دارد.
  • این تکنولوژی برای همه رنگ پوست ها کاربرد دارد.آر اف فرکشنال چیست؟ مزایا و کاربردهای RF در جوانسازی پوست
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           دستگاه آر اف فرکشنال

مدت زمان لایه برداری پوست با استفاده از فرکانس رادیویی فرکشنال چقدر است؟

فرایند لایه برداری پوست با فرکانس رادیویی فرکشنال، بسته به ابعاد و موقعیت منطقه درمانی، به طور معمول در محدوده 20 تا 45 دقیقه انجام می‌شود. این بازه زمانی نشان‌دهنده تنوع در اندازه و موقعیت مناطق مختلف درمانی است. در مواردی که احتمال احساس درد وجود دارد، ممکن است قبل از شروع درمان از بی حسی موضعی استفاده شود تا احساس درد به حداقل برسد.

با توجه به اینکه هر فرد دارای نوع پوست منحصر به فردی است، تعداد جلسات مورد نیاز برای دستیابی به نتایج مطلوب نیز متفاوت خواهد بود. برخی افراد ممکن است با 3 تا 4 جلسه درمان به نتایج قابل قبولی دست یابند، در حالی که برخی دیگر امکان دارد نیاز به جلسات بیشتری داشته باشند تا به نتایج مطلوب و رضایت‌بخش برسند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *