مجله سیمدخت
0

آموزش، یک گام به سوی طول عمر بیشتر

آموزش، یک گام به سوی طول عمر بیشتر
بازدید 90

یک تحقیق جدید ارتباط بین مرگ و تحصیل را مورد بررسی قرار داده و این ارتباط را با عدم تحصیلات در مقایسه با مصرف سیگار یا الکل قرار داده است.

نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که هر سال تحصیل می‌تواند خطر مرگ را به اندازه حدود دو درصد کاهش دهد.

همچنین، عدم داشتن تحصیلات به همان اندازه آسیب‌زننده برای سلامتی است که مصرف زیاد الکل یا سیگار کشیدن به مدت ۱۰ سال می‌باشد.

تحلیل این تحقیق بر اساس یک متاآنالیز صورت گرفت که هدف آن کمی کردن ارتباط بین تحصیلات و نرخ مرگ و میر بود. این مطالعه شامل ۶۰۳ تحقیق از سراسر جهان بوده و نتایج آن در مجله The Lancet Public Health منتشر شده است.

دکتر ترژه آندریاس ایکمو، یکی از نویسندگان و سرپرست مرکز تحقیقات نابرابری بهداشت جهانی در دانشگاه نروژ، در اظهارنظری اعلام کرد: “آموزش به خودی خود اهمیت دارد، نه تنها به دلیل تأثیرات مثبت آن بر سلامتی، بلکه همچنین به دلیل اینکه توانایی کاهش میزان این مزیت به شیوه‌ای کم‌هزینه، پیشرفت چشمگیری را به دنبال داشته است.”

بر اساس این تحقیق، افرادی که تحصیلات ابتدایی را گذرانده بودند، با ۱۳ درصد کمترین خطر مرگ مواجه بودند. در عین حال، افرادی که دوره متوسطه تحصیل را (۱۲ سال تحصیلات) به پایان رسانده بودند، با ۲۵ درصد کمترین خطر مرگ نسبت به کسانی که این دوره‌ها را سپری نکرده بودند، مواجه شدند. همچنین، ارتباط مستقیم بین تحصیلات ۱۸ ساله و خطر مرگ نیز ارزیابی شده و نتایج نشان داده که افراد با این سطح تحصیل، با ۳۴ درصد کمترین خطر مرگ روبه‌رو بوده‌اند.

نقش آموزش در کاهش شکاف مرگ و میر

نویسندگان این تحقیق اظهار کرده‌اند: یافته‌های این مطالعه مانند اثرات محافظتی یک رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی، و همچنین مقابله با مضرات عوامل خطرزا مثل مصرف الکل و سیگار است.آموزش، یک گام به سوی طول عمر بیشتر

کلر هنسون، نویسنده و محقق در مؤسسه سنجش و ارزیابی سلامت دانشگاه واشنگتن، در بیانیه‌ای افزود: پر کردن شکاف تحصیلی به معنای کاهش شکاف مرگ و میر است و باید با تعهد بین‌المللی، چرخه فقر و مرگ‌های قابل پیشگیری را متوقف کنیم.

او افزود: برای کاهش نابرابری در مرگ و میر، سرمایه‌گذاری در زمینه‌هایی که فرصت‌های تحصیلی را ارتقا می‌دهد، بسیار حیاتی است. این تدابیر ممکن است تأثیر مثبتی بر سلامت جمعیت در همه کشورها داشته باشد.

همچنین، طبق آمارهای رسمی، در کشورهای اتحادیه اروپا، تحصیلات اجباری است؛ به عنوان مثال، در فرانسه و مجارستان، کودکان از سن سه سالگی وارد محیط آموزشی می‌شوند، و در کرواسی و استونی، آموزش از هفت سالگی آغاز می‌شود. این تدابیر طولانی‌ترین دوره آموزش اجباری را در بلژیک، فرانسه، و آلمان به ارمغان آورده‌اند.

تحقیقات بیشتر در مناطق با دسترسی کمتر به تحصیلات نیز تأکید شده و نویسندگان این تحقیق از ادامه بررسی در مناطقی با دسترسی کمتر به تحصیلات خواسته‌اند.

نویسندگان همچنین اظهار کرده‌اند که با افزایش سال‌های تحصیلی در سطح جهان، می‌توان به کاهش تفاوت‌های افزاینده در شاخص‌های مرگ و میر کمک کرد. بررسی حاضر با همکاری شورای تحقیقات نروژ و بنیاد بیل و ملیندا گیتس حمایت شده است.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *