مجله سیمدخت
0

رعایت قوانین مرتبط با شستشوی بدن توسط سالخوردگان تماماً درست است.

رعایت قوانین مرتبط با شستشوی بدن توسط سالخوردگان تماماً درست است.
بازدید 36

برخی از بخش‌های بدن هنگام شست‌وشو به طور کامل نادیده گرفته می‌شوند. تحقیقات نشان می‌دهد که این بخش‌های کوچک ممکن است حاوی میکروب‌های مضری باشند. دانشمندان با بررسی “فرضیه مادربزرگ” درباره شستن پوست به این نتیجه رسیده‌اند که افراد برخی از بخش‌های مهم از بدن را هنگام شست‌وشو نادیده می‌گیرند و این ممکن است باعث کاهش سلامت میکروبیوم پوست شود.

تیم تحقیقاتی از مؤسسه زیست‌شناسی محاسباتی دانشگاه جرج واشنگتن، میکروبیوم پوست افراد سالم را مورد بررسی قرار داد و به خصوص روی بخش‌هایی مانند بین بازوها و نواحی که معمولاً در شست‌وشو دیده نمی‌شوند، مانند پشت گوش و ناف، تمرکز کردند.

کیت کراندال، مدیر مؤسسه زیست‌شناسی محاسباتی و استاد آمار زیستی و بیوانفورماتیک دانشگاه جرج واشنگتن، اظهار کرد که مادربزرگ او همیشه به او گفته که پشت گوش‌ها و بین انگشتان پا و ناف خود را تمیز کند. او فرض می‌زند که این نواحی ممکن است به دلیل بی‌توجهی در هنگام شست‌وشو، باعث انتقال انواع مختلف باکتری به نواحی دیگر شوند.

در یک مطالعه اخیر، ۱۲۹ دانشجوی دوره‌ی کارشناسی و فارغ‌التحصیل، نمونه‌هایی از ساق پا، ساعد، پشت گوش، بین انگشتان پا و ناف جمع‌آوری کردند. آن‌ها سپس آموخته شدند تا پس از توالی‌یابی DNA نمونه‌های پوستی را با نمونه‌های گرفته‌شده از نواحی خشک و تمیزتر مقایسه کنند.

تحقیقات نشان داد که مناطقی که به‌طور منظم تمیز می‌شدند، میکروبیوم متنوع‌تری داشتند که حاوی مجموعه‌ای احتمالاً سالم‌تر از میکروب‌ها بود. محققان بیان کردند که تفاوت در تنوع زیستی آلفا و بتا باکتری‌ها در نواحی مختلف پوست نشان‌دهنده این است که ثبات باکتریایی پوست ممکن است به منطقه و فرد بستگی داشته باشد.

میکروبیوم پوست از یک مجموعه میکروبی تشکیل شده است که همزمان برای ما فواید و مخاطراتی را به همراه دارند. طبق اظهارات کراندال، هنگامی که تعادل میان میکروب‌های مضر و مفید به سمت میکروب‌های ضار تغییر می‌کند، احتمال ابتلا به بیماری‌هایی مانند اگزما یا آکنه افزایش می‌یابد.

با وجود این واقعیت، ارتباط بین سلامت میکروبیوم و سلامت انسان هنوز به بررسی بیشتری نیاز دارد و مطالعات اخیر به عنوان یک منبع اطلاعات مهم برای میکروبیوم‌های سالم در افراد مسن شناخته می‌شوند.

نتایج این مطالعه در نشریه “Frontiers in Microbiology” منتشر گردیده است.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید