مجله سیمدخت
0

معرفی و بررسی انیمه های متفاوت از مانگا

بازدید 79

Tokyo Ghoul

گاهی اوقات، مانگاها و انیمه‌ها تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند. در این مقاله، ما به معرفی و بررسی انیمه‌هایی می‌پردازیم که با مانگاها متفاوت هستند. این انیمه‌ها تا حد زیادی کاملاً از مانگاهایی که بر اساس آنها ساخته شده‌اند، متمایزند.
بعضی از انیمه‌ها وفادار به داستان مانگا هستند و تغییرات کمی در آنها صورت گرفته است. به عنوان مثال، انیمه “دفترچه مرگ” (Death Note)، تا حد زیادی به خط داستانی مانگا پایبند مانده‌است. برخی طرفداران این ویژگی را به عنوان نقطه قوت می‌شمارند، در حالی که برخی دیگر ترجیح می‌دهند که انیمه به صورت کلی از داستان مانگا منحرف شود و جزئیات و نحوه نمایش داستان متفاوت باشند. در مواردی، دلیل این تفاوت این است که مانگا هنوز به پایان نرسیده است و انیمه باید بدون پایان مانگا به نتیجه برسد. بنابراین، برخی از انیمه‌ها، مانند “دفترچه مرگ”، به دلیل پایان مانگا، هماهنگ با آن ساخته شده‌اند.
همچنین، انیمه‌هایی وجود دارند که با داستان مانگا تفاوت‌های زیادی دارند. برخی از این انیمه‌ها بهتر از داستان اصلی مانگا عمل کرده‌اند و برخی دیگر نهایتاً باعث افت کیفیت شده‌اند. در این مقاله، ما به معرفی و بررسی انیمه‌های مختلف نسبت به مانگا می‌پردازیم. برای توجه، این مقاله حاوی اطلاعات حساس است.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

مانگای “کیمیاگر تمام فلزی: برادری” (Fullmetal Alchemist: Brotherhood) برای اولین بار در سال ۲۰۰۱ منتشر شد و نسخه انیمه آن در سال ۲۰۰۳ به نمایش درآمد. این انیمه، در کلیت خط داستانی از مانگا پیروی کرده و برخی از شخصیت‌ها نیز بر اساس مانگا طراحی شده‌اند. با این حال، جزئیات بسیاری از این انیمه و نحوه نمایش اتفاقات داستانی به شدت از مانگا متفاوت هستند.
نکته مهم در مورد این انیمه این است که انتشار آن تا سال ۲۰۰۴ ادامه یافت، در حالی که مانگای اصلی تا سال ۲۰۱۰ منتشر می‌شد. پایان‌بندی داستان در انیمه و مانگا به شدت از یکدیگر متمایز است. همچنین، به علت جذابیت بیشتر انیمه‌ها برای جمعیتی که سنشان کمتر است، در انیمه‌ها، دیالوگ‌های خشن و صحنه‌های خشونت آمیز به حداقل کاهش می‌یابد. این تغییرات در انیمه “کیمیاگر تمام فلزی: برادری” هم اتفاق افتاده ولی این مسئله به معنای کاهش کیفیت داستان نیست. در واقع، این انیمه به وفور خلاقیت و کیفیت خود را نشان می‌دهد. بنابراین، توصیه می‌شود هم انیمه را تماشا کنید و هم مانگای اصلی را مطالعه نمایید.

Boruto

انیمه “بوروتو” تقریبا یک سال پس از انتشار اولین فصل مانگای آن به نمایش درآمد. انتشار چپتر اول این مانگا در سال ۲۰۱۶ آغاز شد و انیمه از سال ۲۰۱۷ پخش شروع کرد. اغلب انیمه‌ها به شکلی که داستان را به تفصیل از مانگا پیروی کنند، ولی این مورد در مورد “بوروتو” صادق نیست. این انیمه با یک آغاز کاملا متفاوت نسبت به مانگا آغاز شد. همچنین، در انیمه، کاراکترهایی حضور دارند که هنوز در مانگا معرفی نشده‌اند و صحنه‌های مبارزه با جزئیات بیشتری در انیمه به تصویر کشیده شده‌اند. علاوه بر این، تا کنون، انیمه تلاش کرده است تا جزئیات بیشتری از کاراکترهای مختلف را به تماشاگران نشان دهد. به طور کلی، با وجود این تغییرات در انیمه “بوروتو”، بسیاری احساس می‌کنند که این تغییرات نه تنها به داستان آسیب نرسانده‌اند، بلکه بهبود آن را نیز به همراه داشته‌اند.

The Promised Neverland

اولین فصل انیمه “ناکجا آباد موعود” (The Promised Neverland) در سال ۲۰۱۶ منتشر شد و سری انیمه آن از سال ۲۰۱۹ شروع به پخش شد. سپس، مانگا در سال ۲۰۲۰ به پایان رسید، اما با این حال، انیمه به شیوه‌ای بسیار متفاوت ادامه یافت. به عبارت دیگر، فصل اول این انیمه با دقت مانگای اصلی را دنبال کرد و بر اساس آن ساخته شد. تا به این لحظه، این انیمه در مدت زمان کوتاهی توانست بیش از پیش طرفداران زیادی در سراسر جهان جذب کند و به یکی از برترین انیمه‌های تاریخ تبدیل شود.اما فصل دوم آن یک جهت کاملاً متفاوت روی خود گرفت. این تغییر ناگهانی در خط داستانی، هیچگونه استقبال خوبی از طرفداران نداشت و باعث افت نسبت به فصل اول شد. بنابراین، توصیه می‌شود که یا فقط فصل اول انیمه را مشاهده کنید و یا تنها مانگا را مطالعه نمایید تا بتوانید لذت ببرید.

Dragon Ball Super

مانگا و انیمه “دراگون بال سوپر” (Dragon Ball Super) در سال ۲۰۱۵ منتشر شدند. در این مدت، انیمه چندین قسمت فیلر نیز داشت، اما در کلیت، به طرز زیادی از خط داستان مانگا پیروی کرد و بر اساس آن ساخته شد. با این حال، ناگهان در سال ۲۰۱۸ به پایان رسید، در حالی که مانگای آن همچنان ادامه داشت. این واقعیت نشان می‌دهد که انیمه “دراگون بال سوپر” از یک نقطه به بعد مسیر جدیدی رفته و نهایتاً به شیوه‌ای متفاوت به پایان رسیده است. هرچند، هنوز امکان وجود دارد که زمانی که مانگا خاتمه یابد، نسخه جدید دیگری از انیمه نیز بر اساس آن ساخته شود.

Pokemon Adventures

اولین فصل از مانگای “ماجراجویی‌های پوکمون” (Pokemon Adventure) در ماه مارس سال ۱۹۹۷ منتشر شد و اولین قسمت از انیمه آن نیز در ماه آوریل همان سال به نمایش درآمد. در هر دو نسخه مانگا و انیمه این داستان، کارکتر Red از بازی پوکمون جایگاه ویژه‌ای دارد. با این حال، در انیمه او به نام Ash شناخته می‌شود. این کارکتر در انیمه نسبت به نسخه‌ای که در مانگا طراحی شده، شخصیتی خوش‌شانس‌تر به نمایش درآمده است.
در مانگا، هر آرک مجموعه‌ای جدید از شخصیت‌ها را دنبال می‌کند تا با بازی‌هایی که بر اساس آنها ساخته شده‌اند همخوانی داشته باشد و به تطابق با آنها ادامه یابد. با این وجود، انیمه “ماجراجویی‌های پوکمون” برای ده‌ها سال به تنهایی فقط به داستان کارکتر Ash پرداخته است. از این رو، این انیمه نیز در فهرست انیمه‌هایی که با مانگا متفاوت‌اند، جای می‌گیرد.

Akira

اولین فصل از مانگای “آکیرا” (Akira) در سال ۱۹۸۲ منتشر شد و فیلم انیمه‌ای آن نیز در سال ۱۹۸۸ به نمایش درآمد. این انیمه ممکن است متفاوت از سایر انیمه‌های این لیست باشد، زیرا یک مجموعه سریالی نیست، اما به خاطر تفاوت‌هایش با مانگا، آن را هم در این فهرست در نظر گرفته‌ایم. طراحی کلی شخصیت‌ها و داستان انیمه تا حدودی از مانگا الهام گرفته بود، اما در عین حال، جزئیات داستان این انیمه جهتی کاملاً متفاوت از مانگا گرفته و حتی قبل از انتشار فصل آخر مانگا در سال ۱۹۸۹ به پایان رسید. این مانگا دارای ارزشی فراتر از انتظارات است و به شدت توصیه می‌شود که آن را مطالعه نمایید.

Hellsing

اولین فصل از مانگای “آکیرا” (Akira) در سال ۱۹۸۲ منتشر شد و فیلم انیمه‌ای آن نیز در سال ۱۹۸۸ به نمایش درآمد. این انیمه ممکن است متفاوت از سایر انیمه‌های این لیست باشد، زیرا یک مجموعه سریالی نیست، اما به خاطر تفاوت‌هایش با مانگا، آن را هم در این فهرست در نظر گرفته‌ایم. طراحی کلی شخصیت‌ها و داستان انیمه تا حدودی از مانگا الهام گرفته بود، اما در عین حال، جزئیات داستان این انیمه جهتی کاملاً متفاوت از مانگا گرفته و حتی قبل از انتشار فصل آخر مانگا در سال ۱۹۸۹ به پایان رسید. این مانگا دارای ارزشی فراتر از انتظارات است و به شدت توصیه می‌شود که آن را مطالعه نمایید.

Trigun

مانگای “تریگان” (Trigun) برای اولین بار در سال ۱۹۹۵ منتشر شد و انیمه این مانگا در سال ۱۹۹۸ به نمایش درآمد. این مانگا در سال ۱۹۹۷ به پایان رسید، اما در همان سال مانگای دیگری با نام “تریگان مکسیمم” (Trigun Maximum) منتشر شد که به صورت مستقیم، داستان نسخه قبلی مانگا را ادامه داد. در مانگا، جزئیات بیشتری در رابطه با قاتل‌هایی که با عنوان “تفنگ‌های گونگ هو” شناخته شده‌اند، ارائه شد، اما در انیمه، این جزئیات به اندازه‌ی کافی نپرداخته شدند. با در نظر گرفتن اینکه این انیمه در سال ۱۹۹۸ تنها بیست و شش قسمت داشت و همچنین “تریگان مکسیمم” تا سال ۲۰۰۷ به پایان نرسید، منطقی است که تریگان هم جزو انیمه‌های متفاوت از مانگا باشد.

Neon Genesis Evangelion

اولین فصل از مانگای “نئون جنسیس اونگلیون” در سال 1994 منتشر شد، و انیمه متناظر با آن تنها یک سال بعد، یعنی در سال 1995، به نمایش درآمد. انیمه به طور کلی با مانگا هماهنگی داشت، اما تا سال 1996 به پایان نرسید. با این حال، مانگای ادامه یافت و تا سال 2014 منتشر شد. این موضوع نشان می‌دهد که تفاوت‌های قابل توجهی بین دو نسخه وجود دارد. پایان انیمه به شکل متفاوتی نمایان شد و از داستان مانگا کاملاً متمایز بود. به همین دلیل، انیمه “نئون جنسیس اونگلیون” به عنوان یکی از مثال‌هایی از تفاوت‌های بین انیمه و مانگا مطرح می‌شود.

Chrono Crusade

داستان جنگ صلیبی “کرونو کروسید” در دهه بیستام رخ می‌دهد و در یک زمان دیگر روایت می‌شود، جایی که پس از عواقب وحشتناک جنگ جهانی اول، شیاطین فرصتی برای نفوذ در میان انسان‌ها پیدا کرده‌اند. Order of Magdalane، یک سازمان مبارزه‌ای مذهبی، نیروهای خود را به سراسر جهان ارسال می‌کند تا این تهدیدات شیطانی را از بین ببرند. در این داستان مانگا، یک کشیش مسیحی دارای مهارت‌های شلیک گلوله بی‌نظیری است، بنابراین انتظار می‌رود صحنه‌های اکشن فراوانی در داستان وجود داشته باشد.
با این حال، انیمه “کرونو کروسید” به طور قابل‌توجهی از مانگا متفاوت است. هر دو نسخه از یک خط داستانی پیروی می‌کنند، اما مخصوصیت‌های خاص خود را دارند. در مانگا، تمرکز بیشتری بر روی شخصیت Rosette قرار دارد، اما انیمه این نقطه را به این شکل پوشش نمی‌دهد. همچنین، روابط بین شخصیت‌های Rosette و Chrono در مانگا و انیمه به طریق‌های متفاوتی ترسیم شده‌اند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید