مجله سیمدخت
0

تریس‌مارک، قفلی برای رازهای بازی‌ها

ترایس‌مارک، قفلی برای رازهای بازی‌ها
بازدید 46

“تریس‌مارک” در حال تبدیل شدن به کابوس افشاگران صنعت بازی است؛ این نرم‌افزار توسط سازنده “دنوو” طراحی شده است. شرکت “ایردتو”، توسعه‌دهنده سرویس DRM شرکت “دنوو”، همچنان در حال خبرسازی است. آن‌ها سیستم واترمارک جدیدی را معرفی کرده‌اند تا از افشای بازی‌ها قبل از رونمایی یا عرضه رسمی آن‌ها جلوگیری کند. DRM یا مدیریت حقوق دیجیتالی، سیستمی برای محافظت از محتوای دیجیتالی است که کرک کردن بازی‌ها را بسیار پیچیده و دشوار کرده است.

تریس‌مارک

سیستم “دنوو” به دلیل تأثیر منفی بر بازی‌ها و غیرفعال کردن گاه به گاه مادها، در بین گیمرها بسیار مورد نفرت است؛ اما ظاهراً سیستم جدید “تریس‌مارک برای بازی‌ها” تأثیر منفی روی تجربه بازی نخواهد داشت.

احتمالاً بازی‌هایی که در فرآیند توسعه خود از “تریس‌مارک برای بازی‌ها” استفاده می‌کنند، به سمت “دنوو” حرکت خواهند کرد؛ این اتفاق می‌تواند کابوسی برای منتقدان “دنوو” باشد.

تریس‌مارک، قفلی برای رازهای بازی‌ها

به‌طبق اظهارات ایردتو، سیستم TraceMark امکان ردگیری دقیق هر گونه سند یا تصویر فاش‌شده از بازی‌ها را فراهم می‌کند تا سازندگان بازی بتوانند افشاگر اصلی را شناسایی کنند. این سیستم واترمارک‌های قابل مشاهده یا غیرقابل مشاهده را به بازی‌ها اضافه می‌کند که در نقش شناسه ظاهر می‌شوند.

ایردتو تأکید دارد که باتوجه به TraceMark، حتی در صورت برش تصویر، فشرده‌سازی، تار کردن تصویر و اقدامات مشابه، واترمارک‌های اضافه شده به بازی همچنان تشخیص‌پذیر خواهند بود.

ایردتو به بازی‌سازان توصیه می‌کند که به‌همراه TraceMark از سرویس Denuvo Anti-Tamper نیز استفاده کنند. به نظر ایردتو، TraceMark راهکاری آسان برای جلوگیری از افشای محتواها و بازی‌ها است.

احتمالاً گسترش TraceMark ممکن است برخی از گیمرها را ناامید کند؛ اما باید به یاد داشت که حق توسعه‌دهندگان برای حفظ محرمانگی بازی‌هایشان به طور کامل محفوظ است.

در سال‌های اخیر، ما شاهد افشاگری‌های بزرگی در صنعت بازی بوده‌ایم که برای توسعه‌دهندگان مشکلات زیادی ایجاد کرده‌اند. یکی از نمونه‌های بسیار مهم، افشای گیم‌پلی بازی GTA 6 بود.

با تلاش‌های ایردتو، زندگی برای افشاگران صنعت بازی بسیار دشوارتر خواهد شد؛ با این حال، همیشه راهی برای اطراف زدن سیستم‌ها وجود دارد. ممکن است افشاگران از این پس تصمیم بگیرند که به‌جای افشای مستقیم فایل، ویدئو را روی مانیتور پخش کنند و سپس از آن فیلم بگیرند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید