مجله سیمدخت
0

یاکوزا به Dragon Engine وفادار می‌ماند

1. یاکوزا به Dragon Engine وفادار می‌ماند
بازدید 77

مدیر فنی استودیو RGG در گفتگو با رسانه‌ی ژاپنی Type، به دلایل استفاده از موتور اختصاصی خود در توسعه‌ی بازی‌های Like a Dragon اشاره کرد.

Dragon Engine

بازی‌های Like a Dragon (یاکوزا سابق) همیشه از موتورهای اختصاصی استودیو Ryu Ga Gotoku بهره برده‌اند. از زمان عرضه‌ی بازی Yakuza 6: The Song of Life، موتور Dragon Engine به عنوان ابزار اصلی توسعه‌ی این سری به شمار می‌آید. با این حال، بازی Like a Dragon: Ishin با استفاده از موتور آنریل انجین ۴ توسعه یافت. با این حال، این تغییر به نظر نمی‌رسد که مسیر آینده‌ی سری را چندان تحت تأثیر قرار داده باشد.

یوتاکا ایتا، مدیر فنی استودیو RGG، در مصاحبه‌ای با رسانه‌ی ژاپنی Type، درباره استفاده از موتور بازی‌سازی صحبت کرده و بیان کرده که بهتر است توسعه‌ی بازی‌های Like a Dragon همیشه با استفاده از موتور Dragon Engine یا ابزارهای داخلی دیگر استودیو انجام شود. دلایل این انتخاب شامل سهولت استفاده از موتور و ویژگی‌های خاص آن برای نیازهای این سری است.

ایتا افزود: “برای توسعه‌ی بازی‌های Like a Dragon، موتور Dragon Engine ابزاری بسیار حیاتی است که هرگز نباید از ذهن ما خارج شود. ما به ساخت موتورهای اختصاصی خود ادامه خواهیم داد. موتور Dragon Engine تمرکز خود را بر روی عملکردهای ضروری برای توسعه‌ی بازی‌های Like a Dragon قرار داده و از همه مهم‌تر، سرعت اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید در این موتور یک مزیت بسیار بزرگ است.

اگر از یک موتور چندمنظوره استفاده کنید، باید برای پشتیبانی ایمیل بزنید و تا حدود سه روز بعد پاسخ را دریافت کنید، اما اگر از برنامه‌نویس کنارتان بپرسید، فقط پنج ثانیه زمان می‌برد. فکر می‌کنم این تفاوت قابل توجهی است. با این حال، این معنی ندارد که موتور ما بهترین است. من باور دارم که ما برنامه‌نویس‌ها باید همیشه احساس نیاز به بهبود داشته باشیم و باید برای بهبود کارمان تلاش کنیم.”

 یاکوزا به Dragon Engine وفادار می‌ماند

یوتاکا ایتا اظهار داشت که دلیل رویکرد استودیو RGG به استفاده از موتورهایی مانند آنریل انجین و یونیتی برای توسعه بازی‌های یاکوزا، تمایل استودیو به افزایش آشنایی با موتورهای مختلف به‌جای وابستگی بیش از حد به یک موتور خاص است و می‌تواند به بهبود موتور Dragon Engine نیز کمک کند. وی اظهار کرد: “دلیل این کار تطبیق خودمان با تغییرات صنعت بازی بود. شاید اگر یک موتور بازی‌سازی چندمنظوره بسیار خوب عرضه شود، تمام شرکت‌های بازی‌سازی دنیا از آن استفاده کنند.”

در این زمینه ایتا اظهار کرد: “در آن زمان، اگر استودیو Ryu Ga Gotoku فقط مجاز به استفاده از موتور Dragon Engine باشد، ممکن است دیگر نتواند در این رقابت جهانی باقی بماند. نمی‌دانیم که در آینده صنعت بازی و محیط توسعه چه مسیری را در پیش می‌گیرد. بنابراین در آموزش کارمندان جدید استودیو، علاوه‌بر Dragon Engine، نحوه ساخت بازی با آنریل انجین و یونیتی نیز آموزش داده می‌شود. آشنایی با این دو موتور کمک می‌کند تا موتور Dragon Engine را بهتر کنیم و هر زمان که جهت‌گیری صنعت بازی تغییر کند، بتوانیم خودمان را با آن وفق دهیم.”

ایتا توضیح داد که پیشرفت‌های بصری و نورپردازی در بازی Like a Dragon: Ishin که با استفاده از آنریل انجین ساخته شد، استودیو را ترغیب کرد تا بهبودهای مشابهی را در Dragon Engine ایجاد کند. او اظهار کرد: “ما متوجه کمبودها شدیم. یکی از این موارد، نمایش نورپردازی است. با استفاده از آنریل انجین در بازی Like a Dragon: Ishin، توانستیم بازتاب نور را در محیط‌های روشن با نور روز و عمق میدان دید به‌شکل بسیار زیبا به تصویر بکشیم. پس از درخواست برای گنجاندن جلوه‌های نورپردازی مورد استفاده در Ishin به Dragon Engine، ویژگی‌های نورپردازی جدیدی را اضافه کردیم.”

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید