مجله سیمدخت
0

راز تضمین قرار دوم: کلید طلاییِ یک رابطه عاشقانه پایدار

راز تضمین قرار دوم: کلید طلاییِ یک رابطه عاشقانه پایدار
بازدید 52

وحشت از آماده شدن برای اولین قرار عاشقانه ممکن است انرژی زاپرس باشد، به‌ویژه اگر مقابل شخصی باشد که واقعاً دوستش دارید. استرس و فشار عصبی گاهی باعث می‌شود که اظهارات احمقانه‌ای داشته باشیم و ممکن است اوضاع را به هم بریزیم.

به خوشبختی، متخصصان بر این باورند که دیگر ما می‌دانیم چه باید در قرار اول بگوییم و چگونه رفتار کنیم تا به قرار دوم برسیم.

تحقیقات دانشمندان روان‌شناسی از دانشگاه جرج میسون ویرجینیا آمریکا نشان می‌دهد که در ایجاد ارتباط عاشقانه، یک ویژگی بسیار مهم وجود دارد: “کنجکاوی”.

راز تضمین قرار دوم: کلید طلاییِ یک رابطه عاشقانه پایدار

به گفته آنها، افرادی که به سوالات بیشتری، به‌ویژه سوالات مرتبط و تکمیلی، پرداخته و از طریق این پرسش‌ها تلاش می‌کنند تا اطلاعات خود را تکمیل کنند، بیشتر مورد توجه هم‌صحبت‌های خود قرار می‌گیرند.

به‌طور خاص، افرادی که در اعماق آشنایی خود سوالات تکمیلی مطرح می‌کنند – به این معنا که با پرسیدن سوالات بعدی سعی می‌کنند اطلاعات را تکمیل کنند – احتمال بیشتری دارند که با همدیگر برای تعیین قرار دوم به توافق برسند.

روانشناسان اعتقاد دارند که هرچه بیشتر درباره یکدیگر اطلاعات جمع‌آوری کنید، تمایل بیشتری به دانستن دارید و این امر به ایجاد صمیمیت بیشتر و ارتباط بیشتر کمک می‌کند.

راز تضمین قرار دوم: کلید طلاییِ یک رابطه عاشقانه پایدار

مطالعاتی که شامل مصاحبه با افرادی شده‌اند که پایداری در روابط عاطفی داشته‌اند، نشان داده است که اغلب پرسیدن سوالات روشن‌گرانه به عنوان مهم‌ترین رفتار در شکل‌گیری و پیشرفت روابط تلقی می‌شود.

اما تنها پرسیدن سوالات به تنهایی کافی نیست. متخصصان اظهار می‌کنند که شما باید نوع خاصی از گوش دادن را نیز تمرین کنید.

راز تضمین قرار دوم: کلید طلاییِ یک رابطه عاشقانه پایدار

وقتی کسی سوالی مطرح می‌کند، اهمیت دارد که به آن گوش کنید و واکنش‌های «گوش دادن فعال» را نشان دهید؛ این شامل برقراری تماس چشمی، سر تکان دادن، اظهار تایید با کلمات، یا پرسیدن سوالات تکمیلی درباره‌ی موضوعی که شخص مطرح کرده است.

تحقیقات نشان می‌دهد که افرادی که این نوع واکنش‌ها را دریافت می‌کنند، احساس بیشتری از درک شدن دارند و از مکالمه رضایت بیشتری نصیب می‌شوند؛ در نتیجه، بیشتر به طرف مقابل جذب می‌شوند.

راز تضمین قرار دوم: کلید طلاییِ یک رابطه عاشقانه پایدار

چگونه باید با موقعیت‌هایی که بهتر است در ابتدا انجام نشوند، برخورد کنیم؟

توصیه روانشناسان این است که از خودخواهی در مکالمات پرهیز کنید؛ به این معنا که فردی نباشید که بیشتر به نظرات دیگران توجهی ندارد و فقط خودش را در محاوره به رخ می‌کشاند.

برای بسیاری از افراد، مکالمه نباید تنها به نمایش دانش و مهارت شخصی محدود شود؛ بلکه باید تلاش کنند تا ارتباطی معنادار برقرار کنند، از طریق داستان‌گویی، شوخی، یا به اشتراک گذاری اطلاعات.

یکی از مهمترین اصول، احترام به پاسخ منفی است. به عبارت دیگر، نباید به طور مداوم سوالاتی را مطرح کنیم بدون آنکه به حرف‌های طرف مقابل گوش دهیم یا آنها را دنبال کنیم.

در آخر، باید به سکوت‌ها توجه کنیم. عدم پرسش در مورد موضوعاتی که مطرح می‌شوند، می‌تواند نشانه‌ای از عدم علاقه یا بی‌حوصلگی باشد، بنابراین بهتر است این موارد را در نظر بگیریم و با دقت به سوالات و موضوعات پاسخ دهیم.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید