مجله سیمدخت
0

سازمان غذا و داروی آمریکا تصدیق کرد که اولین آزمایش ارزیابی خطر اعتیاد به مواد افیونی با موفقیت انجام شده است

سازمان غذا و داروی آمریکا تصدیق کرد که اولین آزمایش ارزیابی خطر اعتیاد به مواد افیونی با موفقیت انجام شده است
بازدید 61

در یک اطلاعیه، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) اعلام کرد که اولین آزمایش ارزیابی خطر اعتیاد به مواد مخدر افیونی در افراد، توسط شرکت خصوصی SOLVD Health تحت عنوان AvertD، با موفقیت تأیید شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، آزمایش جدید AvertD برای استفاده قبل از استفاده اولیه از مسکن‌های افیونی خوراکی برای افرادی طراحی شده است که باید در دوره‌های کوتاه مدت، میان 4 تا 30 روز، برای درمان دردهای شدید خود از دارو استفاده کنند. به عبارت دیگر، این آزمایش برای افراد بالای 18 سالی طراحی شده است که پیش‌تر از مسکن‌های افیونی خوراکی استفاده نکرده‌اند.

در این آزمایش، نمونه‌ای از بزاق دهان بیمار جمع‌آوری می‌شود تا بررسی شود آیا ترکیبی از ژنتیک مرتبط با افزایش خطر اعتیاد به مواد افیونی در فرد وجود دارد یا خیر.

سازمان غذا و داروی آمریکا تصدیق کرد که اولین آزمایش ارزیابی خطر اعتیاد به مواد افیونی با موفقیت انجام شده است

آزمایش جهت مبارزه با ویروس اعتیاد به مواد افیونی

اعتیاد به مسکن‌ها باعث ظهور اپیدمی اعتیاد به مواد افیونی گردیده است. در طول دو دهه گذشته در ایالات متحده، بیش از یک میلیون نفر به دلیل مصرف افیون‌ها جان خود را از دست داده‌اند.

دکتر “جف شورن”، رئیس مرکز دستگاه‌ها و سلامت رادیولوژیک سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)، اظهار داشته است: “بحران اعتیاد به مواد افیونی یکی از جدی‌ترین بحران‌های سلامتی در ایالات متحده است و نیاز به تدابیر نوآورانه برای پیشگیری، تشخیص و درمان اختلال‌های مصرف مواد افیونی (OUD) را ایجاد می‌کند. تأیید این آزمایش نشان‌دهنده گام دیگری در راستای تلاش‌های FDA برای جلوگیری از بروز موارد جدید OUD، حمایت از درمان افراد مبتلا به این اختلال و کاهش سوءمصرف افیون‌های ضد درد است.”

سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرده است که آزمایش AvertD برای افراد تحت درمان در بیماری‌های مزمن طراحی نشده است. همچنین، برخی کارشناسان نسبت به استفاده افراز از این آزمایش در موارد بالینی ابهام دارند، زیرا افزودن بیش‌ازحد به آن ممکن است اطمینان کاذب به بیماران ارائه دهد که قادر به اعتیاد به مواد افیونی نیستند و باعث افزایش مصرف آن‌ها شود.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید