مجله سیمدخت
0

راز شخصیت خود را در 7 قدم ساده کشف کنید!

راز شخصیت خود را در 7 قدم ساده کشف کنید!
بازدید 96

ما همه حداقل یک بار در زندگی خود به دنبال تشخیص تیپ شخصیت خود رفته‌ایم، از طریق آزمون‌های شخصیتی. دریافت اطلاعات درباره شخصیتمان علاوه بر سرگرم‌کننده بودن، می‌تواند به ما نکات و آموزش‌های تازه‌ای ارائه دهد. این نکات می‌توانند به ما کمک کنند تا روابطمان را بهبود بخشیم و شرایط بهتری برای زندگی و کار خود انتخاب کنیم. در این مقاله از سیمدخت، به سه مرحله‌ی اصلی برای شناخت تیپ شخصیتی خود می‌پردازیم.

راز شخصیت

۱. اخلاق‌های خود را شناسایی کنید

هر فرد دارای یک حس ذاتی نسبت به وقایع و اتفاقات پیرامون خود است که بر اساس آن می‌تواند درست یا غلط بودن یک موضوع را تشخیص دهد. این حس را بسیاری از مردم به عنوان “ندای درون” یا “وجدان” شناخته‌اند. زمانی که انسان قوانین اخلاقی خود را درک می‌کند، ممکن است احساس خوبی نسبت به زندگی داشته باشد. اما زمانی که به این صدای درونی توجه نمی‌کند، احساساتی مانند گناه، ناراحتی یا اضطراب در او بروز می‌کند.

وقتی با این دوراهی‌های اخلاقی مواجه می‌شوید، باید با آگاهی و بر اساس شناختی که نسبت به خود دارید عمل کنید. به صدای وجدان خود گوش دهید و از راهنمایی‌های آن بهره ببرید. اخلاقیات شما به شما در شرایط دشوار کمک بیشتری می‌کند. بنابراین، اولین قدم در راه شناخت تیپ شخصیت خود، شناسایی صدای درون و اصول اخلاقی شماست.

۲. ارزش‌های خود را شناسایی کنید

در مرحله دوم، به سوی ارزش‌های خود بروید و آن‌ها را شناسایی کنید. ارزش‌ها نشانگر ایده‌های بزرگی هستند که تصمیمات شما را شکل می‌دهند و اهداف مختلفی از جمله امنیت مالی، نزدیکی به خانواده یا حفظ سلامتی را نشان می‌دهند. زمانی که قادر به شناسایی ارزش‌های خود هستید، می‌توانید اهدافی را تعیین کنید که با تیپ شخصیتی که دارید همخوانی دارند. این موضوع به ظاهر ساده می‌تواند به شما در رسیدن به اهداف و یافتن شادی در زندگی کمک کند.

۳. علایق خود را شناسایی کنید

وقتی اخلاقیات، ارزش‌ها و اهدافتان را به خوبی شناسایی کردید، نوبت به شناخت علایق می‌رسد. زمانی که می‌توانید موضوعات مورد علاقه خود را به خوبی شناسایی کنید، می‌توانید شغل، سرگرمی‌ها و به طور کلی مسیر زندگی مناسبی را انتخاب کنید تا زندگی‌تان را با شادی و رضایت بیشتری سپری کنید.

۴. نیازهای اجتماعی خود را شناسایی کنید

راز شخصیت خود را در 7 قدم ساده کشف کنید!

عموماً همه افراد به چیزهایی مانند دوستان و افراد حامی نیاز دارند، اما ممکن است نیازهای شما با آن‌ها متفاوت باشد. در اینجا واژه‌های “درونگرا” و “برونگرا” به بحث وارد می‌شوند. برای شناخت اینکه واقعاً یک فرد درونگرا یا برونگرا هستید، به روش استراحت خود در آخر هفته نگاه کنید. آیا با دوستان خود بیرون می‌روید یا تنهایی در خانه می‌مانید و به کارهای مورد علاقه‌تان می‌پردازید؟

برونگراها از بودن در کنار مردم، معاشرت با آن‌ها و همچنین انجام کارها از سر هیجان و تصمیمات آنی لذت می‌برند. از سوی دیگر، درونگراها از تنهایی بودن و انجام کارها بر اساس برنامه‌ریزی دقیق روزانه لذت می‌برند. درک نیازهای اجتماعی می‌تواند به شما امکان تعادل و شاد بودن در طول زندگی روزمره را هدیه دهد.

۵. ریتم‌های احساسی و انرژی خود را دنبال کنید

آگاهی از زمانی که پرانرژی‌تر یا خسته‌تر هستید می‌تواند نقش مهمی در موفقیت کلی شما داشته باشد. برای شناسایی و پیگیری ریتم‌های خود، مفید است مدتی را به یادداشت‌برداری اختصاص دهید. زمان‌هایی که بهترین احساس را دارید و زمان‌هایی که احساس خستگی می‌کنید را یادداشت کنید. همه‌ی موارد را ثبت کنید، از جمله زمانی که گرسنه می‌شوید یا زمانی که بیشتر علاقه دارید ورزش کنید. جمع‌آوری و بررسی این اطلاعات می‌تواند به شما در هماهنگ نگه داشتن ذهن و بدنتان کمک زیادی کند.

اگر از افرادی هستید که صبح‌ها زود از خواب بیدار می‌شوید، کارهایی که در شیفت سوم، یعنی عصر و شب، انجام می‌شوند برای شما مناسب نخواهند بود. و اگر از جمله افرادی هستید که شب‌ها بیدار هستید و به شما جغد شب می‌گویند، شغل‌هایی که صبح زود شروع می‌شوند، مثل بانکداری، به هیچ وجه برای شما مناسب نخواهند بود.

۶. نقاط ضعف و قوت خود را بپذیرید

هیچ‌کس نمی‌تواند انتظار داشته باشد که از همه جهات و در همه موارد عالی باشد. واقعیت این است که هر فرد نقاط ضعف و نقص‌هایی خاص به خود دارد. ممکن است شما نتوانید کارهایی که دیگران به خوبی انجام می‌دهند را به همان اندازه و به همان شکل انجام دهید. اما در عوض، در زمینه‌های دیگر ممکن است احساس موفقیت کنید که برای دیگران حتی به نظر شروع آن سخت می‌رسد.

گاهی نیاز است که برای رسیدن به یک هدف بجنگید، و گاهی هم بدون هیچ سختی خاصی به هدف مورد نظرتان برسید. اما مهم‌ترین نکته این است که آگاهی داشته باشید و نقاط قوت و ضعف خود را قبول کنید. زمانی که به این پذیرش می‌رسید، می‌توانید ببینید که استعدادها و توانایی‌های خاص تیپ شخصیتی شما در چه زمینه‌هایی است و چطور می‌توانید بر روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کنید.

۷. از دیگران بازخورد بگیرید

از دوستان نزدیک و اعضای خانواده درباره تیپ شخصیت خود سوال کنید و نظرات آن‌ها را بشنوید. سپس، این نظرات را با احساسی که نسبت به خودتان دارید مقایسه کنید. اگر با نظرات آن‌ها مطابقت داشتید، احتمالاً ویژگی‌های اخلاقی، احساسی و رفتاری مورد علاقه‌تان را به صورت مداوم اظهار می‌کنید و تیپ شخصیت شما با نگاه دیگران کاملاً مطابقت دارد. اما اگر افراد نزدیک به شما بازخوردی دادند که با احساسی که نسبت به خود دارید مغایرت دارد، بهتر است دوباره تمام مراحل بررسی و شناخت خود را تکرار کنید. در این بررسی مجدد، به یاد داشته باشید که باید با خود صادقانه‌تر از قبل روبرو شوید تا شخصیت واقعی‌تان را شناسایی کنید.

منبعwikihow

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید